2777
2789
عنوان

دلم طلاق میخواد

184 بازدید | 5 پست

خسته شدم 

نه احترام حالیشه نه محبت ن توجه 

جلو خونوادش باهام بد حرف میزنه کلا فقه شب موقه خواب پیشمه اونم بدون هیچ حرفی میگیره میخوابه تا لحظه اخر گوشی دستشه تو اینستاس 

انگار ن انگار همسرشم هیچ بهم توجه نمیکنه

حس میکنم فقه هم خونه ایم فقه واسه نیازش میاد طرفم اونم بدون هیچ مقدمه ای کارشو میکنه میخوابه خستم شده ی بچه ۴ ماهه دارم بگین چیکار کنم بی توجهی خیلی میکنم بهش اصلا به تخ....نیس

اول خودت برو مشاوره و بعد انشاله با همسرت نذار این قضیه طولانی بشه به طلاق هم فکر نکن چون اولا اون بچه گناه داره دوما فکر میکنی بعد طلاق همه چی بهتره یا یک نفر بهتر پیدا میشه .نه ‌.باور کن خیلی از خانوم ها به جهی درد دل کردن اینجا بدوک غرور و دوستانه و با محبت خواسته هاشون به شوهرشون بگن و درد دلشون به همسرشون بگن بخشی زیادی از مشکل حل میشه به شرطی که شوهرت رو کوچیک نکنی تو حرفات و سر کوفت نزنی به جای از خواسته هات بگو و ازش بخواه اونم از خواسته های و عیب های شما بهت بگه و با منطق در مقابل برخورد کن انشاله نتیجه میگیری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا مردها اینطوری شدن؟ همه بی توجهی میکنن. خب چرا زن میگیرن؟ به خدا پیر شدیم از دست اینا

من اگر یکی از چراهاشو بگم شاید خیلی ها موضع بگیرن .یکی از علت های بزرگش اینا که مردها با دیدن به لذت میرسن و الی ماشاله از ما زن ها فراوان هستن برای دیده شدن و با وضع های مختلف که گفتن نداره خوب این مرد مثل کسی هست که گدسنه است به هر غذایی رسیده یک لقمه خورده وقتی بیاد منزل دیگه اشتهایی نداره ولی وقتی خانم ها مثل مروارید در صدف خودشون از نگاه ها نگه دارن اونوقت مردها در منزلشون به امید مروادید در صدف خودشون میمونند و تشنه ی وجود همرسشون 

اینو واقعا قبول دارم. ولی بالاخره مرد وجدان نداره؟ خسته شدیم از این بی توجهی

بله اینم واقعا حرفی هست وافعا مرد ها هم باید به وجدانشون رجوع کنن ولی متاسفانه که خیلی کم شده وجدان ها