بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا؟من همه خریدای انلاینم خوب بوده باید از پیجای خوب خرید کنین
این دفعه این شکلی شد😢
لباس و لوازم آرایش سفارش دادم خوب بوده
خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه ! "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم" #سَردارِ_مَن❤ من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱
برو بهش بگو بگو من ک یه روزه تمومش نکردم قبول نکرد بگو مطمئن باش چند برابرشو ضرر میکنی
خوبه بیشتر نخریدم من خیلی عطر داشتم همیشه عطر هام هم از یه مغازه میخرم دیگه دخترم زور وزور من و برد گفت لاک میخوام رفتیم یه لحظه گفتم دو گرم ایفوریا بخرم حالا اومدم خونه خالیه فقط میخوام برم سراغش فکر نکنه زرنگه
دوستم دیروز ی عطر ٨٠ میل خریده بود ٦٠٠,,همه از بوش تعریف میدادن
اون وقت من فقط یه دونه از عطرای ٥ میل خریدم٣٢٠ بو آب صابون میده
خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه ! "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم" #سَردارِ_مَن❤ من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱