الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم چند وقت پیش ده میل رفتم سیصد بوش فوق العادست همه ازم میپرسن
مبارکت باشه😍
اینترنتی سفارش دادی?اسمش چیه?
من اصلا از خرید نتی شانس نیاوردم):
خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه ! "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم" #سَردارِ_مَن❤ من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱
اخه من خیلی عطر گرمی میخرم دیگه متوجه هستم خالی و پر الان خریدم هر چی میزنم رومچ دستم میبینم هیچی نمیاد من سرگرم بقیه خرید بودم این فقط یه ذره عطر مالیده دور درش که بوش بده
نه نتی نبود اسم هم نمیدونم😂😂😂 اصلا روشم ننوشت حداقل😁
همین عطرای گمنام از همه بهترن
بلانسبت جمع به قول یکی از دوستان عطرای من با بوی "عن در هوا" هیچ فرقی ندارن
خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه ! "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم" #سَردارِ_مَن❤ من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱