2777
2789
عنوان

به نظرتون کدوم مکمل مو عالیه؟

180 بازدید | 12 پست

برای همسرم میخام بعد کرونا ریزش گرف 

موهای خوذش خوبن‌ الان اوکی شده ولی میخام جون بگیره 

مجدد  قبلیا رشد کنه ک ریخته و ریزش قط شه حتی کمش.

کدوم نتیجه میده ب نظرتون

فیتو فانر

پیل فود 

هیرتامین اورجینال ک نمیدونم از کجا گیر میاد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین مشکلو دارم ولی جیز خوبی پیدا نکردم هنوز

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
چند دوره بخوره و اینک شما امریکایی اصلشو ذاری؟. چون میگن نیس  ب مظرت فیتو چطوره  نمیدو ...

فیتو مقرون به صرفه تره از لحاظ هزینه

خودم فیتو رو نداشتم انشالله دوره های بعدی 

اما دکتر داروساز می‌گفت رینفولتیل و فیتو کامل ترین ویتامین های مو رو دارن

ایرانی و فیکش بله خوب نیست  اما من اصل آمریکایی شو میخورم ، حداقل دوره مصرف ۳ ماهه یعنی ۳ قوطی ...

انگار  داروخونه گف نماینده امریکاییش مبزنه 

پس فیتو رو بگیرم بهتره چون اورجیتالشو پیدا کردم

اما هرتامین از خود امریکا دگ وارد نمیشع فک میکنم.

هزینش واسم مهم نبی همینک جواب بدع بسه.

انگار  داروخونه گف نماینده امریکاییش مبزنه  پس فیتو رو بگیرم بهتره چون اورجیتالشو پیدا کر ...

خب عزیزم فیتو هم اینجا نمایندگی نداره

در واقع بیشتر برندای خارجی به ایران حق نمایندگی و تحت لیسانس نمیدن ، همه رو باید به صورت مسافری از آنلاین شاپا و سایتای معتبر تهیه کنین 

حضوری احتمال ۹۹ درصد فیکه

خب عزیزم فیتو هم اینجا نمایندگی نداره در واقع بیشتر برندای خارجی به ایران حق نمایندگی و تحت لیسانس ...

اره ی دونه هست دوستم از المان اوردع 

همون اروپاییشه

هرتامین از کجا میگیری شما

پیجی چیزی داری ؟

اره ی دونه هست دوستم از المان اوردع  همون اروپاییشه هرتامین از کجا میگیری شما پیجی چیزی داری ...

با یه دوره ک تاثیر خاصی نداره

دوره اصلی خود برند گفته ۴ ماهه یعنی ۲ قوطی

من از سایت هاریکا شاپ آرایشی و هومهر میخرم اینا مسافری از خارج میارن و تا الان هر چی خریدم اصل بوده 

هیرتامین هم اندازه ۳ دوره از همینا خریدم اصل بود

با یه دوره ک تاثیر خاصی نداره دوره اصلی خود برند گفته ۴ ماهه یعنی ۲ قوطی من از سایت هاریکا شاپ آرا ...

مرسی ممنونم 

یه سزیا با فیتو یه دوره جواب گرفتن

ولی بله اصلش دو دوره است