ععد بطن مغز جنینم۱۲ و ۱۱ بود سه هفته بعد اومد پایین شد ۱۰ و ۹.دکترمگفت ثابت باشه واسمون کافیه از شماکه پایینم اومده مشکلی نیست.ولی هفته ۳۶ رفتم سونو عادی گفت دور سر یه هفته بزرگتره.امکان داره عدد بطن مغز بیاد پایین بازم بره بالا؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مال پسر منو سه هفته زده بود بزرگتر ولی دنیا اومد سالم سالمه تازه یه دکتری هم بهم گفت بچه هایی که سرشون بزرگه باهوشترن
تویی که بجای استارتر میای جواب سوالی که ازش پرسیدمو میدی ببین جواب دارم برات خب؟!🤐 ولی آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند.بمون عزیزم پاهاتم دراز کن راحت باش
عزیزم طبیعی به دنیا اومد؟دکتر من میگه ۳۸ هفته با آمپول باید دنیا بیاد تا سرش بزرگتر نشه
من خودم ۳۸هفته سزارین شدم دنیا اومدنی دور سرش ۳۸ بود ولی خب خودشم چهار کیلو و دویست بود کلا بچه درشتی بود الان یازده ماهشه سالم وباهوشو زرنگ
تویی که بجای استارتر میای جواب سوالی که ازش پرسیدمو میدی ببین جواب دارم برات خب؟!🤐 ولی آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند.بمون عزیزم پاهاتم دراز کن راحت باش
سلام عزیزم بچهت به دنیا اومد؟ چطوره الان؟ عدد بطن مغزش چند شد آخر؟ منم همین مشکل دارم تو رو خدا جوا ...
سلام عزیزم دخترم الان چهار ماهشه.خداروشکر سالمه سالمه.امروز داشت به دستاش نگاه میکرد و من هزاران بار خداروشکر میکنم.عزیزم آخرین سونو که رفتم عدد بطن رو ده و نیم و یازده ثابت موند.از دوازده رسید به یازده و ده و نیم