2777
2789
عنوان

چرا انقد دغدغت شوهره😐من چرا نمیخام😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 98 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئن باش اونایی که میگن شوهر نیس و دنبالشن جزو همونایی هستن که گفتم....

صد در صد🥲وگرنه دنیا انقد زیبایی های خودشو داره ک تا وقتی خسته نشدی ب نظرم میشه ازدواج نکرد...

بستگی به اون داره اصلا بگیر باشه یانه،البته اینم بگیرنبود نمیدونم یهویی چیشداصلا🤣

برای آشنایی ببشتر باهمیم😞😂من اقد چرتو پرت میگم میخنده😂😂از سرکار میاد دلم مخاد بخنده😂خستگی یادش بره

گرفتارش کردی دیگه😂

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
با دوست پسر داشتن كه نميشه لذت ساعت هاي زيادي كنارهم بودن و يا مادر شدن رو چشيد

میشه عزیزم فقد شرایط خانواده ها فرق داره....

من الان دختر خالم تا ساعت ۶ سرکاره ۶ تا ۱۰ شب با دوسپسرش بعدش میره خونه...کار هرروزشونه...الان مگه متاهلا ۲۴ساعته باهمن؟همسرشون ک سرکار میره و شرایطشون ب نظرم فرق انچنانی نداره

میشه عزیزم فقد شرایط خانواده ها فرق داره.... من الان دختر خالم تا ساعت ۶ سرکاره ۶ تا ۱۰ شب با دوسپس ...

خب بنظرت کار درستیه؟

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
برای آشنایی ببشتر باهمیم😞😂من اقد چرتو پرت میگم میخنده😂😂از سرکار میاد دلم مخاد بخنده😂خستگی یادش ...

منم خیلی مسخره بازی درمیاوردم انقدرررمیخندیدمیگفت خیلی بامزه ای ونمکی واینا من فکرمیکردم ایسگامومیگیره 

یه نظرم رازموفقیتم همین خنده رولباش آوردن بود

کاششش بیشتر توضیح بدی  خودش اصرار داره بیا یه مدت باههم آشنا بشیم تا بتونی بهم اعتماد کنی اما ...

گلم من خودم مجردم تا حالا هیچ دوست پسری نداشتم سنمم دیگه تو فامیل خودمون جزو مجردای سن بالا حساب میشم . به نظرم بیاد با خانواده اش خونه تون اجازه بگیرن که شما بیشتر آشنا بشین و با هماهنگی خانواده ها رفت و آمد کنید حرف بزنید 

نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره

منم خیلی مسخره بازی درمیاوردم انقدرررمیخندیدمیگفت خیلی بامزه ای ونمکی واینا من فکرمیکردم ایسگامومیگی ...

همینجوری خوبه😂😂😂

😂😘چن سالتونه