2777
2789

خیلی شایعه .چه اندازه ای هست مال شما؟ fna کردی؟

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیز خاصی نیست اکثر اونایی که تیرویید دارن ندول هم دارن یه گره خوش خیمه که اصلا کاری با تو نداره من ...

خود بخود کم شد؟چطوی؟

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
داروهاتو سر موقع مصرف کن اصلا پشت گوش ننداز  تیرویید کم کار داری یا پرکار

هیچکدوم .ازمایشم میزون بود. دارویی نداده جز یکماه سلنیوم پلاس هر سری که میرم هر شش ماه .

یکسال و نیمه ولی اندازه اش ثابت مونده.

چیز خاصی نیست اکثر اونایی که تیرویید دارن ندول هم دارن یه گره خوش خیمه که اصلا کاری با تو نداره من ...

۵ ماهه زایمان کردم..کلا نداشتم ترویید..ینی امکانش هس ترویید گرفته باشم تو این ۵ ماه؟؟

۲ سانتیه...دکتر گف نمونه برداری نمیخاد..شب نوش برا آزمایش ترویید..امروز دادم آزمایش روو

پس کوچیکه غصه نخور .

برای من ۵ سانته حدودا .اکثرا خوش‌خیم هستن .حتی بدخیم هاشم خطرناک نیستن مثل بدخیمی سایر توده ها .فقط عمل و ید تراپی میخواد

شماهم مث من غصه همه چی رو میخورین؟؟استرس دارین؟؟؟

من یه دوره ای خیلی غصه داشتم و خودخوری و عصبانیت و سر آخر فوت مادرم .همون زمانم ایجاد شد .

۵ ماهه زایمان کردم..کلا نداشتم ترویید..ینی امکانش هس ترویید گرفته باشم تو این ۵ ماه؟؟

ممکنه مثل من تیرویید نداشته باشی و فقط ندول باشه.حالا ازمایشتو گرفتی معلوم میشه .بیا اینجا بگو 

پس کوچیکه غصه نخور . برای من ۵ سانته حدودا .اکثرا خوش‌خیم هستن .حتی بدخیم هاشم خطرناک نیستن مثل بدخ ...

دکتر نمونه برداری نکرد..گف برو آزمایش ترویید بده

انشالله..برام دعا کن توروخدا..چیزی نباشه

من یه دوره ای خیلی غصه داشتم و خودخوری و عصبانیت و سر آخر فوت مادرم .همون زمانم ایجاد شد .

منم همه چی رو میریزم تو خودم هی عصابم خراب میشه..خودخوری میکنم..غصه میخورم..دکترم گف دلیلش ایناس😔