2777
2789

بچه ها من به شوهرم شک دارم 

البته هیچی ازش ندیدم فقط خیلی بهم بی توجه شده

سر وقت میاد خونه و به پسرم خیلی می رسه  و حتی به من 

ولی یه حسی بهم میگه از من بدش میاد 

از اندامم متنفره و باعث سردیش شده 

شب به این فکر کردم با اولین چیزی که ازش دیدم میذارم و میرم 

اول فکر کردم پسرمو هم با خودم ببرم ولی میدونم خیلی سخته تنهایی بچه بزرگ کردن و تصور کردم بذادمش و برمو داغون شدم 

به اون حس که فکر کردم حتی به این نتیجه رسیدم من میتونم با یه آدم خیانتکار هم بخاطر پسرم زندگی کنم 

نمبدونم چرا زندگیمون اینطوری شده 

بخاطر بودن پسرم خیلی حالم خوبه ولی زندگی قبلیمون خیلی خوب بود 😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدم اولش اینه به خودم برسم و لاغر بشم ، چیزی که همسرم خیلی دوست داره ولی توانشو ندارم ، افسردگیم مان ...

بهونه نیار

برو باشگاه روحیت خوب شه

تو طلاق خبری نیس

🍭🍭🍭من به درآمد ماهی ۱۵تومان و خرید خونه و ماشین طی ۵ پنج سال آینده میرسم🍭🍭🍭در تاریخ۰۵/۰۵/۱۴۰۵ حقوقم ۱۵۰خواهد بود
چرا اولین‌چیزی ک بابتش ب ذهن تون میرسه خیانته؟ چرا مثلا ذره ای فکر نمیکنید مسائل اقتصادی یاشه یا ...

از لحاظ اقتصادی حداقل از نظر من مشکلی نداریم 

البته همسرم پول بیشترمیخواد ولی تا حد و اندازه خودمون داریم خداروشکر 

به نظرت یه مرد میتونه از خیلی گرم به خیلی سرد تغییر کنه ؟ 

از لحاظ اقتصادی حداقل از نظر من مشکلی نداریم  البته همسرم پول بیشترمیخواد ولی تا حد و اندازه خ ...

بله چرا نمیشه؟ شما دوره هات همیشه عین ساعته؟تا الان مشکل نداشتی بابتش؟

ذهن ات رو یه سرو سامون بده😬

قدم اولش اینه به خودم برسم و لاغر بشم ، چیزی که همسرم خیلی دوست داره ولی توانشو ندارم ، افسردگیم مان ...

عزیزم اراده کن تو فقط شک داری چیزی که ازش ندیدی بهش بگو من بهت شک دارم حس خوبی بهت ندارم چرا اول طلاق به ذهنت میرسه مگه بچه ای تو که میگی پسرم داری 

هیچ جا پیش همسرت نمیشه خونه خودت ریس خودتی 

لین یه نصیحت خواهرانه بود

به اسم کاربریم نگاه نکن من پر از فکرم پر از دغدغه برعکس چهره و اسم کاربریم اصلا اروم نیستم