2777
2789

کسی اطلاع داره دریغ نکنه

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!
ما تقریبا یک ساله اوربیت نتورک سرمایه گذاشتیم اندازه 60میلیون ماهی 2700سودشه،من خودم هم درست حسابی س ...

کلاه برداری نیست

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام منم یه ساله دارمش و سود میده،،شما اطلاع دقیقی دارین؟میشه کاملتوضیح بدین

https://www.youtube.com/watch?v=xzQ9s0wMaMc

تو یوتیوب این مستند رو دیدم ، شما هم ببینید امیدوارم بدردتون بخوره 

Stronger than yesterday ... now it's nothing But My way

اینطور که میگه کارشون کلاهبرداری پانزی هست (  درمورد پانزی سرچ کنید) 

خلاصه ویدئو داخلش چند تا از کامنت های مردمی که پول دادن و هیچی سود نگرفتن رو  یک نفر (محمد جرجندی) میخونه بصورت زنده . 

سردسته ی شرکتش هم رفته ترکیه و اسمش رو تغییر دادن ( اشکان آتشکار شده الکس آتشکار)

البته عده ای هم پیگری قضایی کردن اما چه فایده 

تو این سایت هم یه مقاله دیگه در مودرش نوشتن میتونید زیرش کامنت های مردم رو هم بخونید   

https://omidfadavi.me/what-is-orbit-network/

Stronger than yesterday ... now it's nothing But My way
اینطور که میگه کارشون کلاهبرداری پانزی هست (  درمورد پانزی سرچ کنید)  خلاصه ویدئو داخلش چ ...

ممنون ازتون، خودمم تحقیق کردم انگا کلاهبرداری هست ولی خوب داره سود منو میده و پول منو انگا برگردونده ،،طی تحقیقی که کردم منی که پول دادم دیگه نباید فعلا کنسلی بزنم تا حداقل سودمو قطع نکنه

سلام عزیزم

من به اعتماد دوستم وارد شدم، میخواستم توی بخش بازاریابیش که پول خوبی توش داره کار کنم، حتی کلاسهاشونم شرکت کردم اما بعد کلاسها و تحقیقات زیاد متوجه شدم که کلاهبرداری و پانزیه. الان هم نزدیک دو ماهه که سود ماهیانه ام رو برداشت زدم ولی هنوز به حسابم واریز نشده و این یعنی رنگ خطر. حتی یکی از لیدرهای اصلیش، خودش با زبون خودش گفت که دیگه شرکتش داره از هم میپاشه.

ما حتی شکایت هم کردیم ولی فعلا راه به جایی نبردیم متاسفانه. 

هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت، توی شرکتهایی که میگن پولتون رو بذارید تا بهتون سود بدیم، پول نذارید. چون همشون هرمی و پانزین. والسلام.