سلام.یک کودک ۲.۵ شاله دارم که خیلی شیطونه.مخصوصا وقتی میرم خونه مادرم یا مادر شوهرم(لعنت الله علیه)خیلی اذیت میکنه.لجبازه.جیع میزنه.گاها وسایل رو پرت میونه.از لحاط یادگیری ۹ تا رنگ رو بلده.شاید ۱۰۰ تا کلمه رو میگه ولی با تلفظ درست و یاغلط .خاله و عمه عمو و دایی و... تقریبا نه تا از اعضای بدن رو میشناسه و شش تا شو میگه. اعداد رو تا حدودی میشناسه و لی به ترتیب بلد نیس بگه.و چند مورد دیگه.حالا بردم پیش روانشناس گفت بیش فعاله و دستور گفتار درمانی بهم داد تا خودم تو خونه باهاش کارکنم.حالا نمیدونم واقعا لازمه برای حرف زدنش طبق اصول کارکنم .یا مثل قبل باهاش حرف بزنم و خودش کم کم به حرف میاد.بهش دارو نداد جز تقویتی.سردر گمم نمیدونم چطوری باهاش رفتار کنم اروم تر بشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پسر من همه چیز رو پرت میکنه خیلی مادر شوهرم رو میزنه اول که بچه های فامیل رو میبینه خیلی ذوق داره یا هرکس رو ببینه ذوق داره ولی میزنه بعدش
خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن
حالتون بد نشه اگاهیتون رو نسبت به این کلمه بالا ببرید
هیچکی اندازه من آگاهی نداره دقیقا همین برچسب و به پسر من هم مربی پیشش زد صد جا بردمش بهم میگن بهش قرص نده اصلا بیش فعال نیست کلمه ای هست که همه یادگرفتن با دلیل و بی دلیل به بچه ها نسبت میدن
عزیزم میشه بگی دقیق از رو چی ارزیابی کرد گفت بیش فعال
خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن