عدس پلو هم خیلی خوشمزه س با سالاد شیرازی 😍😍😍 منم خیلی غذا دوستم البته میوه هم دوست دارم
با ماست خوردم ولی
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ای جااااانم دست مامانت درد نکنه با این آش دوغ خوشگلش آش دوغ هم انصافا خیلی حال میده خصوصا تو تابستون ...
ممنون جانم خیلی همیشه خدا خوشمزست😍
روی آن شیشه تب دار تو را ها کردم عکس زیبای تورا بانفسم جا کردم شیشه بدجور دلش ابری و بارانی شدشیشه را یک شبه تبدیل به دریا کردم با سر انگشت کشیدم به دلش عکس تورا عکس زیبای تورا سیر تماشا کردم. 🌸مامان آرسِن و نفس🌸
عه عه عه عه عه چه اشتباهی بود کردی نکن این کارا رو با عدس پلو 😂 ولی انصافا عدس پلو با هر چیزی خوشمزه هست با ماست با سالاد شیرازی با دوغ با سالاد شیرازی با ترشی با سالاد شیرازی 😍😍😍😋😋😋
عه عه عه عه عه چه اشتباهی بود کردی نکن این کارا رو با عدس پلو 😂 ولی انصافا عدس پلو با هر چیزی خوشمز ...
دیگه بدجور هوس کرده بودم
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......