ما عقد بودیم.اون خیلی تلاش کرد که با من ازدواج کنه.من هیچ اصراری نداشتم.حتی پدرم ناراضی بود.انقدر التماس و اصرار کرد تا بالاخره من خانوادمو راضی کردم.از هیچ نظر هم ازش کمتر نبودم بلکه بالاتر هم بودم.نه تحصیلات نه ظاهر نه شغل.هم رشته بودیم.ولی وقتی اومد خواستگاریم من درسم تموم شده بود و مشغول کار بودم ولی اون با اینکه از من بزرگتر بود هنوز ترم ۳ دانشگاه بود.تنها برتریش نسبت به من سطح اقتصادی و موقعیت اجتماعی خانوادش بود.گرچه خودش هنوز نه ماشین داشت نه خونه نه پس انداز.خیر سرم فکر کردم مرد خوبی میشه باهاش ازدواج کردم. حدودا یک یا دو سال از عقدمون گذشته بود.خب مثل بقیه ی زن و شوهرا یه سری اختلافاتی داشتیم.درسش تموم شد و مدرکشو گرفت.همون مدرکس که من چند سال قبل از اون گرفته بود. یه روز رفته بود تو فکر.همینطور که کنارش دراز کشیده بودم گفتم به چی فکر میکنی؟گفت به اینکه من اگر صبر کرده بودم و الان ازدواج میکردم موقعیت های خوبی داشتم.....دلم بدجوری شکست.الان خیلی وقت از اون حرف میگذره و ما ۹ ماهه که جدا شدیم به خواست اون.ولی هر بار که این حرفش و کلی حرفای دیگه که بهم زد یادم میاد انگار یه خنجری توی قلبم فرو میره....آخه من چرا هنوز این آدمو دوست دارم؟!چراااااااا.....
چون میمون هرچی زشتر اداش بیشتر .واقعا پدر مادرا چیزی تو اون مرد میبینن ک ناراضین الانم نتیجه اعتماد نکردن ب تصمیم پدر مادره. خودمم درگیر یه از خود راضیم
هر وقت فقر درونی شدیدتر باشه نمایش بیرونی بیشتره، رنج نباید تورا غمگین کند این همان جایی هست که اغلب مردم اشتباه میکنند. رنج قرار است تو را هوشیارتر کندکه زندگیت نیاز به تغیر دارد چون انسان زمانی هوشیار میشود که زخمی میشود رنج نباید بیچارگی رو بیشتر کند رنجت را تحمل نکن رنجت را درک کن این فرصتی است برای بیداری وقتی اگاه شوی بیچارگیت تمام میشودسخت هست هم زیستی دائم با کسانی که دغدغهایت را نمیفهمند اما عزیزان تو هستند
داستانمون خیلی شبیهه.... اون آدمارو مثل جزئی از وجودمون روزی دوست داشتیم، چطور میخوای جزئی از خودتو انکار کنی؟ دوستش داشته باش و رها کن ، همسر من خیانت کرد و خودش خواست جداشیم ...من هنوزم دوسش دارم و رهاش کردم و هیچوقت تو زندگیم انقد خوب نبودم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!