2777
2789
عنوان

چر آخه

34 بازدید | 5 پست

من بچه اخرم الان سی سالم شده از همون بچگی خواهربرادرام اذیتم میکردن حساب ادمم نمیکردن همیشه مال اموال  پدرمادرمو مال خودشون میدونستن وقتی مجرد بودم با بچه هاشون می اومدن خونه بابام انتظار داشتن نوکریشون کنم و چیزی نگم خودشون و بچه هاشون بریز بپاش میکردن  ارامش نذاشته بودن برام 

الانم رفتن برا خودشون باغ بابامو تقسیم کردن منم ادم حساب نکردن

متاسفانه بعضیا اینجوری هستن دیگه بهتره به جای غصه خوردن دنبال راه حل بگردی 

الان یعنی پدرتون فوت کردن انحصار ورثه نکرده بودین فک کنم بتونین ازشون شکایت کنید البته قبلش هر کدومش که مهربونترن و از خدا می‌ترسه حرف بزنید که مگه من بچه ی بابا نیستم چرا قانون خدا پیغمبری رو رعایت نکردین چرا ازتون باغ مثل فلانی فلانی هیچی به من ندادین..  شاید بره باهاشون حرف بزنه اگه محل ندادن بعد برو شکایت کن 

متاسفانه بعضیا اینجوری هستن دیگه بهتره به جای غصه خوردن دنبال راه حل بگردی الان یعنی پدرتون فوت کردن ...

بابام در قید حیاته 

مظلومه زورش به بچه هاش نمیرسه اونا هم زورگو و پرتوقع 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام در قید حیاته مظلومه زورش به بچه هاش نمیرسه اونا هم زورگو و پرتوقع

خدا بهش سلامتی بده اگه زورش نمی‌رسه  اگه راضی نیست نهایت می‌تونه شکایت کنه یا باهاشون حرف بزنه اگه دلش نمیاد یا ازشون می‌ترسه  دیگه چاره ای نیست ولی شک نکن خود خدا جوابشونو میده ای کاش خود پدرتون یچیزی به شما بطور قانونی بده ولی احتمالا جرات نکنه چنین کاری کنه نهایت ازخدا بخواه کمکت کنه و خودش برات جبرانش بکنه