2777
2789
عنوان

اخرش نفهمیدم چی مهمتره

375 بازدید | 62 پست

زندکی من ارومه..ریتم اروم..یه زندکی خیلی کم تنش. شوهرم ن دانشکاه رقته س..ن پولدتر..ن ازون مدلا ک کلی دوست دکتر وکیل و رابطه دار داره...یه ادم خیلی معمولی..مرداروم اهل خانواده...ک زمانی ک زنش شدم حتی کار هم‌نداشت..یعنی کلا هیییچ چیز انچنانی برای انتخاب شدن نداشت..بجز علاقه ش.و اینکه ادم خوبی بود. همیشه خانوادم داییام خاله هام دوربریام سرزنشم میکردن..و هنوزم میکنن..یه خونه نداره..پراید زیرپاشه...میگن یه دانشگاه نفرستادت(پول نداشتیم بابت هزینه هاش) یه سفر درست حسابی نفرستادت...باید برات خیلی کارا میکزد..ک نکزد...

اما..

دیروز که منو بچه رو برد بیرون..هیج کار خاصیم نکردیم..جز یه اتیشو چای و سیبزمینی اتیشی..من مردی رو دیدم ک چقدر صبورانه و با علاقه با بچه هام بتزی میکنه..باهاشون اتیش بازی کزد..چایی ریخت..سبزمنی دهنشون گذاشت..چقدر بابت هرخاسته کوجیک دختر کوجولوم تلاش میکرد..ک بابا این چوب بزرگه اتیش نمیکیره فوتش کن..

آرامشت مهمه

کنار این مرد خوشبختی

البته که مال و پول خیلی شیرینه اما نبودش باعث نمیشه خوشبخت نبود

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی باخودم میگم...خب شاید قرارهمین بوده..شاید قرارنبوده اصلا برم دانشگاه..شتید قرارنبوده معلم یا شاغل بشم..شاید قراربوده مامان بشم..شاید قرار یوده مامن ارامش این مرد بشم..همین مردی ک همه بخاطر نداشتن خونه..سرزنشش میکنن..بخاطر کم کازی ک مقصرش نبوده ..بخاطر بی پولی م مقصرش نبوده سرزنشش میکنن

خب کلا باید تو زندگی دنبال آرامش و دلخوشی بود و این آرامش و دلخوشی از هر دیدگاهی یجوره

یکی تو پولداری و زندگی لاکچری میبینه

یکی تو روابط عاشقانه میبینه

یکی تو همین سادگی و حتی زندگی روستایی و سکوت اونجا میبینه

اینکه بقیه چی فکر میکنن و چی از نظرشون درسته به خودشون و زندگیشون مربوطه 

ببین خودت دلت چی میخواد همون کارو بکن

خیلی همین نرد زندگی آروم و ندار تو رو به شوهر پولدار و هول و هیز و دست بزن دار خودشون ترجیح میدن گلم

مادرم خیلی میگه...همش میکه بابات بدبختت کرد..

اصن ب این حرفا توجه نکن  بخدا ۹۹درصد زندگی ارامشه ک 

خداروشکر داری 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
خب کلا باید تو زندگی دنبال آرامش و دلخوشی بود و این آرامش و دلخوشی از هر دیدگاهی یجورهیکی تو پولداری ...

من ک خیلی وقته خوشحالم..ولی هربتر حرفای دیکران میشنم اعصابم بهم میریزه...میکن حیف شدی ..بااینکه کارمند معمولیه شوهرم..ماشین معمولی..زندکی‌معمولی..ولی هنوزم‌میگن..گاهس باخودم‌میکم خب شتید کلا توسرنوشتم نبوده تون تایم برم داشنگاه...یا نمیدونم...اللن تقصیراین بنده خدا چیشه انقدر بیخ گوشم میخونید