2777
2789

بهش فکر نکن 

ادمی ک ارزشتو ندونه بهتر ک نباشه 

سخته واقعا ولی خوب شد دیگ حداقل هرروز این حرف رو نمیشنوی 

تازه راحت شدی از دستش 

بعدها پشیمون میشه کسی مثل تو نمیشه اما وقتی بهت احترام نذاره تو هم بهش فکر نکن دیگ

امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه  نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش فکر نکن  ادمی ک ارزشتو ندونه بهتر ک نباشه  سخته واقعا ولی خوب شد دیگ حداقل هرروز این ...

دقیقا شوهر من خیلی خودشو از من بالاتر میدونه و همین حرف رو میزنه هر روز  من امکان جدایی ندارم به هیچ وجه

خدایا شکرت بابت همه چی    برا سلامتی نی نی م دعا کن 🤰🏼  
علت اصلی جداییتون چی بود؟؟

باورت میشه نمیدونم.کلی بهونه آورد که ما به درد هم نمیخوریم و با هم آرامش نداریم و نمیتونیم با هم بسازیم و از این حرفا.بخدا خودش لجبازی میکرد خودش باعثش بود خودش خواست.مثلا یکی از دلایلش برای جدایی این بود که میگفت دایی تو روی دستش خالکوبی داره.من روم نمیشه نشون فامیلام بدم بگم این دایی زنمه!

بذار تجربه خودمو از زندگی بهت بگم 

من درحال تحصیل تومقطع ارشد بودم ۲۸سالم بود بیکار،خانواده معمولی بافرهنگ پایین، همسرم ک اومد خواستگاریم فکرکردم دیگه عالیه تنهاییام تموم شد کمک میکنه پیشرفت کنم شاغل بشم و... 

دوتا مدرک داشت، توی ی زمینه خاصی شناس بود بین آدمها ولییییی اونی نبود ک من فکرمیکردم، یک آدم ک حتی رشته تحصیلیش مهندسی بود بلدنبود یه پیچ سفت کنه تلاشیم نمیکرد چیزی یادبگیره، شدیدا وابسته ،اصلا توی دنیای خودش سیر میکرد و همچنان میکنه... اون شاید برای زنی شبیه خودش ک بیخیال و قانعه یک مرد ایده ال و پاک و خانواده دوست باشه ولی برای من آینه دقه،برای من مرگ رویاهامه،ما هنوزم زندگی میکنیم و من ب خودم تکیه کردم و اونم ب من و دارم له میشم...

اینارو گفتم ک بهت بگم اون مرد توی یه نقطه از زندگیش حس کرده اشتباه کرده و جداشده و رفته ،اگه مثل من همه عمر کنار مردی زندگی کنی ک دوستش نداری و مثل یه بچه ۱۰ ساله باشه و نتونی جداشی اونوقت میفهمی ک چقدر راحت شدی... چون همسرشما حتی اگر جدانمیشد بااین تفکرش قطعا بهت خیانت میکرد و اون خیلی بدتربود....

از آزادی ک الان داری لذت ببر

بذار اون بره دنبال شرف نداشته اش ، تهشم ب هیچی نمیرسه.

ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش...
طلاق گرفتین؟ دلیلشو چی گف؟

خیلی چیزا.ما اختلاف داریم و نمیتونیم با هم بسازیم تا اینکه مثلا دایی من خالکوبی داره روی بازوش و اون روش نمیشه نشون فامیلاش بده بگه این دایی منه! یا مثلا من دو تا خال روی گونم دارم! 

بخدا خالهای من خیلی ریزن.اصلا دیده نمیشن😔

بذار تجربه خودمو از زندگی بهت بگم  من درحال تحصیل تومقطع ارشد بودم ۲۸سالم بود بیکار،خانواده مع ...

کی میدونه چی به من گذشت و هنوزم داره میگذره....هیچ امیدی به آینده ندارم.از خودم و زندگیم و همه چی سیرم.هیچ چیزی بهم انگیزه و امید زندگی نمیده.هیچ چیزی خوشحالم نمیکنه.هیچ چیزی

خیلی چیزا.ما اختلاف داریم و نمیتونیم با هم بسازیم تا اینکه مثلا دایی من خالکوبی داره روی بازوش و اون ...

بهتر فراموشش کن بخدا مرد زندگی نیست

یادت باشه دلتنگی دروازه فراموشیه تا دلتنگ نشی فراموش نمیکنی

این روزا هم میگذره 

خودشو نمیشه فراموش کنی اما حسی ک بهش داری و فراموش میکنی صبر کن 

البته باید خودت هم بخوای فراموشش کنی 

کم کم عکسا یا چیزایی ک باهاش یادش میفتی بزار کنار و نرو سراغشون البته یهویی نمیشه بزاری کنار باید صبر کنی