سلام دارم برای آی وی اف اقدام میکنم ۴۰ سالمه تا اینجا آزمایشهام مشکلی نداشت فقط ذخیره تخمدانم ۸دهم هست. فقط نگرانم آی وی اف جواب نده و مشکلی پیش بیاد. لطفا راهنمایی کنید
به هیچی دیگه فکر نکن از الان بچه هات رو تو بغلت حس کن همین انشاالله
آموخته ام که وقتی ناامید میشوم ، خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم . . . خداوندا، خداوندا !!!قرارم باش و یارم باش ...جهان تاریکی محض است !!!میترسم ،کنارم باش ......لطف خدا شاملم شد خدایا شکرت دخترم 28 دی 94 به دنیا اومد.وزن اولیه 76... وزن الان 71.. وزن هدف اول 70 ..وزن هدف دوم 68 .....5 کیلو کم کردن وزن در عرض 3 ماه فقط با کم خوری همه چی میخورم ولی کم 💪💪💪💪
من چند روز پیش خانمی رو توی مطب دیدم بعد ۸ بار ای وی اف حامله بود روزای نزدبک زایمانش بود البته دفعه های قبل ای وی اف رو جاهای دیگ رفته بود نگرفته بود اخرین بار اومده بود پیش این دکتر و گرفته بود...
منم دوازده سالندارم بچه، اینا که میگم گوش کن. سه ماه قبل اوابوست روزی دوتا، امگا هفته ای دوبار، کیوتن قرمز صد روزی یکی، ویتامین ب شش روزی یکی، اسید فولیک پنج روزی یکی، ویتامین دی پنجاه هزار هفته ای یکی اگه زیر بیست امپول بزن ماهی یکی، تیروید و پرولاکتین چک کن، شوهرت ازمایشاسپرم بده تو مرکزناباروری به اونم بگو دکتر داروبده اسپیژن داروی خوبیه
و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم
حتما میشه نگران نباش توکلت فقطط بخداا باشه و بس من چند روز پیش خانمی رو توی مطب دیدم بعد ۸ بار ای و ...
اسم دکتر
و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم