2777
2789
عنوان

میخوام آی وی اف کنم. لطفا بیایین راهنمایی میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 24 پست
منم دوازده سالندارم بچه،  اینا که میگم گوش کن.  سه ماه قبل اوابوست روزی دوتا،  امگا ه ...

تحت درمانم . تو یه مرکز ناباروری خصوصی میرم 

دقیقا این داروها رو دادن و حدود یک ماهی میشه استفاده میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحت درمانم . تو یه مرکز ناباروری خصوصی میرم  دقیقا این داروها رو دادن و حدود یک ماهی میشه استف ...

ویتامین سی هم قرص جوشان هرروز بخور،  ای هم اگه کمه بخور برامن خوب بود،  من خیلی از داروها رو سرخود خوردم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
تحت درمانم . تو یه مرکز ناباروری خصوصی میرم  دقیقا این داروها رو دادن و حدود یک ماهی میشه استف ...

مرکزت کجاست 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
حضرت مریم ساری دکتر مهتاب کریمی

میشناسمش کریمی دوستم فکنم میرفت مطبش،  زخیرت خیلی کمم نیست توکلت به خدا باشه، سوالی داشتی حین درمان بپرس عزیزم،  دارو بگو النوا،  گونال اف بده  ولیخارجیه گرونم هست بیمه هستی 

البته با سینال اف هاچ ام جی  هم خیلیا جوابگرفتن