2777
2789

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)

این جمله رو یکی دو سال قبل تو امضای یکی از کاربرا دیدم، یه گوشه یادداشت کردم تا یادم نره...

هر از چند گاهی میخونم و بهش فکر میکنم و ته دلم تشکر میکنم از کاربری که نمیدونم کیه😁

امیدوارم بتونم بهش عمل کنم🌸

و البته امیدوارم که آدمای بیشتری این جمله رو ببینن

اگر شما هم امضای جالبی دیدین یا جملات خوبی مد نظر دارین، خوشحال میشم به اشتراک بذارین🤩

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انسانیت و زنانگی با هم منافاتی ندارن به هر حال متن رو نپسندیدم من

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

هیچکس مادر نمیشه💔

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

یعنی کیف کردم ....

گرچه قطعا جملتون به دل بعضی خانوما خوش نمیشینه ! همون خانومایی که عقیده دارن زن برای مرد آفریده شده و کمالش تو شوهر داری و بچه داری خلاصه شده ! و نباید از خونه بیرون بیاد !

_ محصل رشته پزشکی _
مردا هم اگه بیرون میان مردانگیشون پشت در بمونه و بیرون مث انسان رفتار کنن

دنیا بهشت میشه 😁

خودت باش  مگه خودت چشه👌

خودمم دیگه🤗

دوست دارم بیشتر به خود ایده آلم نزدیک بشم🌸