2777
2789
عنوان

چرا یوگا می کنید؟ 🤔❓

| مشاهده متن کامل بحث + 21110 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فایده زیاد داره خواب رو تنظیم میکنه. افسردگی و اضطراب رو کم می کنه. دستگاه گوارش و متابولیسم رو تنظی ...

سلام عزیزم میشه منو راهنمایی کنین نمیدونم علاقه دارم به یوگا یا نه ,تازه بهش فکر میکنم و تصمیم نگرفتم

چطوریه چه تاثیری داره,نمیدونم چی باید بپرسم و چی بدونم:(

در مورد ورزش خیلی سختگیرم فقط میتونم ورزشی انجام بدم ک ازش لذت ببرم اگه اینطوری نباشه سریع خسته میشم و رهاش میکنم

از 97 تا 99 اینجا بودم کاربریمو به خواست خودم ترکوندن ک بتونم ترک کنم ولی چه میشه کرد😁
سلام عزیزم میشه منو راهنمایی کنین نمیدونم علاقه دارم به یوگا یا نه ,تازه بهش فکر میکنم و تصمیم نگرفت ...

سلام گلم 

من هر هفته یا دو هفته یه بار کار می کنم. یوگا یه سری حرکات منظم داره که پشت سر هم انجام میشه. تمام عضلات بدن رو درگیر می کنه. با اینکه ظاهر راحتی داره ولی انرزی زیادی میبره. برای یوگا باید اموزش ببینی. بهتره کلاس ثبت نام کنی وقتی کامل یاد گرفتی دیگه می تونی تو خونه انجام بدی. البته از فیلم ها و اپ های اموزشی هم می تونی استفاده کنی. 

حرکات یوگا اروم و منظمه. تمرکز رو بالا میبره. گردش خون رو بهتر می کنه. و گرفتگی ها رو از بین میبره. کم کم انعطاف بدن بیشتر میشه. 

باید امتحان کنی که ببینی علاقه داری یا نه. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
سلام گلم  من هر هفته یا دو هفته یه بار کار می کنم. یوگا یه سری حرکات منظم داره که پشت سر هم ان ...

خیلی ممنون از توضیحت

طبق توصیفات احتمالا علاقه دارم فقط امیدوارم زده نشم چون به یه ورزش ارامش بخش و پاکسازی خیلی احتیاج دارم😍

از 97 تا 99 اینجا بودم کاربریمو به خواست خودم ترکوندن ک بتونم ترک کنم ولی چه میشه کرد😁
خیلی ممنون از توضیحت طبق توصیفات احتمالا علاقه دارم فقط امیدوارم زده نشم چون به یه ورزش ارامش بخش و ...

خواهش می کنم عزیزم. امیدوارم دوست داشته باشی. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
ن هنوز😂😶نمیتونم تمرکزکنم همش سرم تکون میخوره 

نشسته انجام میدی؟

من معمولا دراز میکشم خیلی راحت تره برام

بعد از یه مدت نشسته هم انجام دادم اولش یجوری بود واقعع ولی بعد اوکی شدم اما در کل خوابیده بهتره

اها اینم بگم قبلا و اوایل فقط روی تنفسم تمرکز میکردم ,یا اگه میخواستم چیزی جذب کنم خیلی واضح تصورش میکردم

ولی بعد دیگه با فایل مدیتیشن انجام میدادم خیلی خوب بودن اگه یه فایل معتبر خوب پیدا کردی با اونا مدیت کن خیلی عالیه

چند بار هم برای چیزای دلخواهم انجام دادم مثلا برای سردرد و این چیزا اگه دوست داشتی بگو که بگم چطوری انجام بدی 

خب شما یه ورزش دیگه رو شروع کن که آخرش هم عاقبت خوبی داشته باشه.

یوگا که ورزش نیس 

آیین شیطانی بوداییاس

حالا این همه آدم بدون تفکر و تحقیق میرن سراغش 

خب برن ، چون عادت کردن همش تقلید کنن، بدون پرس و جوی درست.

سرچ کنی هم متوجه میشی. 

یعنی چ آیین بوداییس شیطانیه مگه ورزش چکار شیطان داره وززشم شد شیطانی

من همیشه میگم وقتی آدم اطلاعات داره باید وارد بحث بشه عزیزم مگر  به خواد سوال بپرسه شما الان می تونی ثابت کنی بودا کی بوده و اثبات کنی یوگا خوبه شیطانی نیست ؟

من همیشه میگم وقتی آدم اطلاعات داره باید وارد بحث بشه عزیزم مگر به خواد سوال بپرسه شما الان می تونی ...

من فقط سوالم اینه اون خانم ک میگه شیطانیه میخام بدونم ورزش چ ربطی به شیطان داره من ک دوتا جلسه رفتم چند تا حرکت ورزشی آهسته هس و کمی هم کششی