2777
2789

یک سال هست بچمو از صبح تا عصر نگه میداره خیلی خانم خوب و کم توقعی هست به نظرتون روز مادر واسش کادو بخرم؟ چی بخرم واسش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز بخر دیگه

اگر با ۵ نفر سختکوش بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر ثروتمند و موفق بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر مثبت و خوش بین بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر نا امید و افسرده بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر بی هدف و بی انگیزه بگردی، تو ششمی خواهی بود

روز مادر کی هست؟

روز معلم بخری بهتر نیس یااامروز روز پرستارا

پروردگارا شکرت کی جز تو میتونست مرهم دله شکسته من باشه؟ ممنون بابت هدیه قشنگت😍             تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😍😍

اين كه براش كادو بخري لطف و بزرگي و شعور شمارو نشون ميده ببين چي احتياج داره همونو بگير عزيزم

ختم قران و انواع چله انجام ميدم دوستان اگه خواستيد تو خصوصي درخواست بدين🙏

مادرش که نیس پرستارشه

آرزومیکنم واسه هرکی این امضا رو میخونه😍 وقتی دلتون پر غمه🥺    خداوند سورپرایزتون کنه واون چیزی که مدتها منتظریشین روبهتون عنایت کنه💌  واون لحظه گریه کنین گریه اییی غرق در خوشی   که خنده جوابگوی این حد از خوشحالی نباشه🙏
نه بچمو میبرم خونش، پارسال بهش گفتم ۱۵۰۰ بهت میدم گفت زیاده ۸۰۰ کافیه الان ۱۱۰۰ میدم بهش

چه زن خوبیه

قدرشو بدون

هواشو داشته باش

من بچم سه سالشم نشده

میزارم مهد همش مریضه

قدرشو بدون

بنظرم حقوقشم زیاد کن

همون۱/۵۰۰ بده

گناه داره