2777
2789
بچه همسایمون یک سال و نیمه هست قشنگ صحبت می‌کنه ،بچه های من در حد ۲۰تا کلمه ،فرق می‌کنه همه بچه ها م ...

منم همینو گفتم دیگه،قبلش گفتم پسر من دو سالشه فقط خودم میفهمم چی میگه ولی بچه ی دوستم مداحی میخونه پیام حرفم واضح بود

دختر من ۲۲ماهشه،۱۰،۱۵ تا تک کلمه میگه،میخواد دوکلمه ای یا جمله بگه یهو کانالش عوض میشه کره ای و چینی میگه🤣🤣🤣

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نارس به دنیا اومده؟دکترمغزواعصاب بردین؟

نه نارس نبود. پست های بالا توضیح دادم. هزارتا دکتر بردن 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
دختر من ۲۲ماهشه،۱۰،۱۵ تا تک کلمه میگه،میخواد دوکلمه ای یا جمله بگه یهو کانالش عوض میشه کره ای و چینی ...

دقیقا بچه منم .. یعنی طبیعیه؟  من خیلی حساس شدم روی این موضوع

خدایا شکرت 😍
ماشالله پسر منم پرحرفه انگاری ولی خارجکی ... تلفنو میگیره دستش واسه خودش نمیدونم چی میگه . بچه شما م ...

وای دقیقا مثل بچه من 

عزیزم طبیعیه هرکسی فرق داره 

بله میگه

خیلی بهش میرسم ، چون کمبود آهن داره  رب انار خودم درست کنم؟

آره رب انار حتما باید خونگی باشه انارشم شیرین باشه روزی یه قاشق چایی خوری بهش بده ببین بادوم درختی خیلی خوبه .تخم بلدرچین یادت نره .بازم میگم قطره میم واقعا خوبه.اصلا نترس منم فکر میکردم دخترم خدای نکرده اوتیسمه . آهاع اینو بهت بگم این خییییلی مهمه اگه میتونید طاقت بیارید تلویزیون و گوشی رو کلا براش کنسل کن و بزار کنار .خونه فامیل ببرش .ببین بچه من خورد به اومدن کرونا یکسال تمام من این بچه رو بسته بودم به تلویزیون و گوشی کلا یاد نگرفت ح ف بزنه تا تلویزیون و گوشی رو جم کردم یک ماه بردمش مسافرت اونجا هم کلا تلویزیون نگاه نمیکردن.براش قصه زیاد بگو حتی اگه به زور میشینه گوش بده بازم براش بگو .کتاب قصه شکل دار براش بگیر قصه از خودت بساز باهاش براش بگو 

پسر منم 26 ماهشه خیلی کلماتمیگه و حتی جمله  اما خیلی بد تلفظمیکنه  همه بهشمیخندن  ...

شما خودت متوجه جمله هاش میشی ؟ 

پسر من به خداحافظ میگه اودا تازه فهمیدم منظورشو 😄

خدایا شکرت 😍
شما خودت متوجه جمله هاش میشی ؟  پسر من به خداحافظ میگه اودا تازه فهمیدم منظورشو 😄

ارهخیلی کلمه هارو هم چند بار میگه تا اخر بابدبختی میفهمم

دیشب میگفت ساعت چنده 

ساسر چنرت

شاید 20بار گفت تا فهمیدم 

اونم به ساعت نگا میکرد فهمیدم 

میگفتم 5

بعد تکرار میگرد ساسرچنرت پنش 

گروه مانکن های زیبا وزن اولیه 85 وزن هدف 65 خدایا به امید تو سردار عزیزم   
دقیقا بچه منم .. یعنی طبیعیه؟  من خیلی حساس شدم روی این موضوع

اره عزیزم،طبیعیه،من تو یه پیجی دیده بودم دکتره میگفت واسه تقویت زبان بچه هاتون یه سری پنبه گلوله کنین بریزین رو یه سطح صافی،یه نی بدین بچتون با نی فوت کنه پنبه هارو هدایت کنه

کتاب هم خیلی موثره،کتاب کودک بخر واسش هرروز بخون

موقع حرف زدن یا یاد دادن بشین جلوی بچت،بگو به لبت نگاه کنه ،شمرده بگو تا اونم تکرار کنه

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
بچه برادرم دو ساله هست نه حرف میزنه. نه راه میره. نه سرپا . فقط صدا درمیاره و چهاردست رو پا رو هم می ...

انشاءا... به حق حضرت زینب خدا نگاه قشنگی بهش بندازه ویکدفعه از این رو به اون رو شه