2777
2789
آره رب انار حتما باید خونگی باشه انارشم شیرین باشه روزی یه قاشق چایی خوری بهش بده ببین بادوم درختی خ ...

دقیقا کره بادام درختی براش گرفتم ، گوشت بلدرچین و تخم بلدرچین میدم بهش ، قصه دوست داره یه جاهایی همراهی هم میکنه مثلا میگم شنگول چی گفت میگه کیه کیه ...‌ تو این دو ماه یه کم دایره لغاتش بهتر شده شکر خدا ولی اینکه جمله بندی شو عین چینی ها میگه ناراحتم میکنه و اینکه مامان نمیگه میخواد صدام کنه تازگی ها ولی قاطی میکنه اماما میگه .. رب انار هم سرچ میکنم حتما درست میکنم . خدا دخترتو خفظ کنه ممنون . فقط اینکه دخترتون از چند ماهگی به حرف اومد؟

خدایا شکرت 😍
اره عزیزم،طبیعیه،من تو یه پیجی دیده بودم دکتره میگفت واسه تقویت زبان بچه هاتون یه سری پنبه گلوله کنی ...

ممنون کتاب دستم میبینه پرت میکنه یه طرف ولی قصه از خودم میگم دوست داره و همراهی میکنه 

خدایا شکرت 😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون کتاب دستم میبینه پرت میکنه یه طرف ولی قصه از خودم میگم دوست داره و همراهی میکنه 

این کتابا خوبه واسش

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
دقیقا کره بادام درختی براش گرفتم ، گوشت بلدرچین و تخم بلدرچین میدم بهش ، قصه دوست داره یه جاهایی همر ...

دختر من کلا بیست تا کلمه دستوپا شکسته میگفت گفتم که مامان بابا حتی مه مه هم نمیگفت خیلی اِ اِ میکرد.همکاری هم نمیکرد حسسسسابی که من غصه خوردم و دق خوردم یهو دوسالگیش جمله گفت.همینجوری یهویی به سرعت با صدای جیغی گفت آجی بیا بریم خوتاق😂😂😂هنوزم یادش میفتم ذوق زده میشم نترس پسرت هیچ چیش نیست لوسه دیر زبون باز کرده

بچه برادرم دو ساله هست نه حرف میزنه. نه راه میره. نه سرپا . فقط صدا درمیاره و چهاردست رو پا رو هم می ...

خیلی ناراحت شدم هم برای بچه هم مامان و باباش.... واقعا سخته 😔 الهی به حق همین اذان خدا کمکش کنه 🙏❤️

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

اصلا بچتون رو با بچه های دیگه مقایسه نکنید هر بچه یک جوره دختر من خیلی زود بود همه چیزش حرف زدن راه افتادن سینه خیز رفتن و..... اما بد غذا همیشه کم وزن و لاغر و بی جون...

دختر همسایمون خیلی دیرتر دختر من زبون اومد اما الان دیگه قشنگ صحبت میکنه دیرتر راه افتاد اما الان سرحال دیرتر دستشویی رفت با اینکه یک ماه هم از دختر من بزرگتره اما ماشاالله رشد عالی قد و وزن و غذا خوردن اکی .... دختر من اندازه یکی از پاهاشه

هر بچه ای یه نقطه ضعف و یه نقطه قوت هایی داره به نقاط قوت بچه هامون بیشتر دقت کنیم

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
اسی عزیزم ناراحت نباش پسر منم ۲سالشه خیلی کلمه نمیگه طبیعی خوب میشه حساس نباش

اره حساس شدم خدا کنه زودتر به حرف بیوفتن پسر شما خارجکی صحبت نمیکنه؟؟😄

خدایا شکرت 😍
وای یاد خودم افتادم چقد به درو دیوار چنگ میزدم تا دخترم زبون باز کنه چقدر غصه خوردم گریه کردم نذر کر ...

سلام عزیزمن دخترت کی به حرف اومد ازکی نگران شدی براحرف نزدنش

سلام گلمدخترم دقیقا یک هفته مونده به دوسالگیش یهو جمله کامل گفتاز یکسالگی نگران شدم چون هیچی نمیگفت

وای من الان ۴ ۵ کلمه ای اونم بزور خودمو دق کنم ممکنخ بگه وگرنه منظورشوبااشاره میفهمون خیلی نگرانم

وای من الان ۴ ۵ کلمه ای اونم بزور خودمو دق کنم ممکنخ بگه وگرنه منظورشوبااشاره میفهمون خیلی نگرانم

اگه منظورشو با کارای دیگه میفهمونه یا منظور حرف شما رو متوجه میشه اصلا نگران نباش نیاز به گذر زمان و همراهی شما داره