2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همش فکرای منفی میکنم خیلی استرس  دارم ،میشه بگی دخترتون چجوری حرف میزد؟؟

دختر من حرف نزد نزد نزد یه دفعه جمله گفت. تا قبل دوسالگیش کلا ده بیست تا کلمه دستوپا شکسته میگفت حتی مامان بابا هم نمیگفت 

اصلا نترس کلا بعضی پسر بچه ها دیرتر زبون باز میکنن ولی خودتو داغون نکن با فکرای الکی. رب انار شیرین ...

خیلی بهش میرسم ، چون کمبود آهن داره 

رب انار خودم درست کنم؟

خدایا شکرت 😍
نظر دکتر چیه؟

خییییییلی دکتر میبرن. وضع برادرم خوبه. حتی یه دکتر از المان اومده بود پیش اونم بردن. 

نظر دکتر رو زنداداشم نمیگه. به هیچکس نمیگه حتی خانواده خودش. ولی مهم بچه هست. خدا کنه کم کم بتونه. 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
دختر من حرف نزد نزد نزد یه دفعه جمله گفت. تا قبل دوسالگیش کلا ده بیست تا کلمه دستوپا شکسته میگفت حتی ...

پسر منم بابا مامان نمیگه البته باباشو به اسم میگه یه وقتا . به منم میگه اماما ... ولی صدای چند تا حیون رو بلده بعضی کلمات هم میگه 

خدایا شکرت 😍
معذرت میخوام عزیزم دکتر نبردنش ،مشکلی چیزی خدایی نکرده داره یا خودش همینجوری هست؟

پست بالاتر گفتم. 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

پسر منم 26

ماهشه خیلی کلماتمیگه و حتی جمله 

اما خیلی بد تلفظمیکنه 

همه بهشمیخندن 

خیلی هم ی کلمه رو تکرار میکنه

گروه مانکن های زیبا وزن اولیه 85 وزن هدف 65 خدایا به امید تو سردار عزیزم