2777
2789
عنوان

عصبی نمیشید از دست این بچه ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1367 بازدید | 59 پست
قبلا میگفت یکماهی اینطور شده ترس نیست میدونم 

ترس یه موردشه مامانه خوب یه مورد خدایی نکرده دست درازی شخص بیمار به کودکته تو این یه ماهه ببین با کسی تنها نمونده اتفاق بدی بیوفته . مورد بعدی یبوسته. ممکنه مدفوع سفت به مقعد فشار اورده باشه و سوزش و درد اذیتش کرده باشه بترسه از تخلیه. من یه پیشنهاد میدم بهت انجام بده ببین جواب میده یا نه

روانشناسی کودک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه خودش میگه یکماهیی میشه خودشو نگه میداره

داره از یک چیزی اذیتمیشه . مثلا عدم توجه . یا کار کردن زیاد مادر با گوشی و تنهایی بچه . یا هر عامل استرس زای دیکه تو خونه . این طوری داره سهم خودش رو از جو متشنج میگیره . میخواد بفمه اونم قدرت داره ک اعصاب یکی رو بهم بریزه همون طوری ک اعصابشو بهم ریختن . 

همیشه خودش میگه یکماهیی میشه خودشو نگه میداره

بچه ها چون سرگرم بازی و...میشن یادشون میره بگن شما باید تندتند خودتون ببرین دستشویی اگه زیاد بمونه عفونت ادراری هم میگیره

شک نکن یه چیزی هست  شما خبر نداری از ش ادرارشو میگه و راحت میره توالت ؟

بله 

مطمینم ترس نیست 

لجبازی یا تنبلی  اخه چی بترسه ..خونه ما و رفتار ما هم کاملا عادیو و مهربونیم 

هر شب سقط یک آرزو در دل ....💔

اول اینکه یه هفته شروع اصلا جو خونرو متشنج نکن بحث و دعوا نداشته باشید. ملین بخوره یبوست نداشته باشه تو این یه هفته فقط با ارامش باهاش حرف بزن پارک ببر بازی کن اگه کثیف کرد تذکر محکم و ملایم بده بعد یه هفته بگو عزیزم این شورررت و شلوار دیگه کثیف شد و نمیتونم بشورم بنداز تو مشما زباله و وانمود کن انداختی دور. اگه نکه داشتی قایم کن. چند بار تکرار میشه و لباس نمونه یجورایی بهش بدی بگو لباس ندارم بپوشی باید لخت بمونی تا فردا بریم لباس بخریم و فردا هم باید پارچه بپیچیم برات ببریمت. 

روانشناسی کودک
بله  مطمینم ترس نیست  لجبازی یا تنبلی  اخه چی بترسه ..خونه ما و رفتار ما هم کاملا ع ...

ببخشید واضح میگم یبوست نداشته جدیدا ؟ که باعث دردش شده باشه و ترسونده باشدش 

بعد از اون همه باران خون 🌈 بلاخره میاد رنگین کمون 🌈✌️
پسرم یه مدت اینجوری بود  رفتم روانشناس گفت اضطرابه دوجلسه با خودش رفت بعد صدام زد بدون حضور پس ...

بنظر خودم اضطرابه یا بخاطر اینکه میشورم سردش میشه 

چون قبل پی پی میگه پتو میندازی روم سردم میشه ؟ همش انگار استرس همینو داره 

هر شب سقط یک آرزو در دل ....💔
قبلا میگفت یکماهی اینطور شده ترس نیست میدونم 

فقط پی پی رو اینطوری میکنه یا جیش هم؟

پسرمنم پنج سالشه،وخیلی زودم یادگرفت بگه هردورو،اما گاهی جیشش رو ازبس که مشغول بازیه و دلش نمیادبازیشو ول کنه ،نگه میداره تا لحطه اخر که میخاد بره دسشویی شلوارشو خیس میکنه اما زیاد پیش نمیاد شاید ماهی یبار ،و تاحالا چندباری هم برای پی پی هم شده.من اونلحظه اصلا دعواش نمیکنم خیلی بیش ازحد باهاش مهربون میشم ولی با همون مهربونی سعی میکنم موضوعو خیلی مهم جلوه بدم مثلا میگم وااای حالا اگه دیگه شلوار تمیز نداشته باشی چیکار کنیم،ای وااای خوب شد توی مهد اینجوری نشد وگرنه خیلی دردسر میشد برات و ازاین حرفا ،وقتی اینحوری میگم واقعا پشیمون میشه که زودتر نرفته دسشویی.

برای پی پی هم فورا تمیزش نمیکنم ،شلوار کثیفشو نشونش میدم،میزارم یکم توی دسشویی خودش ازاون حالت چندشش بشه بعد میشورمش ولی اصلا عصبانی نمیشم چون خیلی لجبازه میدونم بدتر میکنه ولی اونجوری مهربون جواب میده