2777
2789
عنوان

عصبی نمیشید از دست این بچه ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1367 بازدید | 59 پست
فقط پی پی رو اینطوری میکنه یا جیش هم؟ پسرمنم پنج سالشه،وخیلی زودم یادگرفت بگه هردورو،اما گاهی جیشش ...

فعلا پی پی شو 

قبلا یه مدت جییش اینطوری میکرد خوب شد 

ولی پی پیش خیلی رو اعصابمه 

هر شب سقط یک آرزو در دل ....💔
ببخشید واضح میگم یبوست نداشته جدیدا ؟ که باعث دردش شده باشه و ترسونده باشدش 

یبوست داره ولی شدید نیست 

بیشتر اضطرابه بنظرم ترس از سرما یا خسته شدن و 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط پی پی رو اینطوری میکنه یا جیش هم؟ پسرمنم پنج سالشه،وخیلی زودم یادگرفت بگه هردورو،اما گاهی جیشش ...

پیشنهاد خوبی بود 

یکی از دوستان گفت شلوارشو خودش بشوره من الان همینکارو کردم گفتم  خودت بشور 

پسرا زیاد ازین کارا میکنن.حالا خوبه ۵سالشه .من رفتم مهمونی .بچه ها داشتن کشتی میگرفتن.پسرم بلند شد دیدم بغل لباسش خیسه .تعجب کردم گفتم آب از کجا اومد؟گفت نمیدونم منم هی دنبال علتش گشتم دست هم زدم بهش🤨🤨🤨🤨دیدم صاحبخونه هی داره میگه ولش کن حتما آب ریخته.گفتم آخه جلو چشم خودمونن آب کجا بود؟

بعد نگا کردم دیدم پسرش ۸سالشه خودشو خیس کرده بود دلش نیومده بود وسط بازی بره دسشویی.دووووود از کله م بلند شد دست زده بودم بهش🤐🤐🤐🤐🤐پسرم هم کثیف کرده بود .سریع فقط پاشدم گفتم بریم خونه ما دوش بگیریم

خواهر شوهر من یه پسر ۱۴ ساله داره شب ادراری داره.بعد چنان عادی رفتار میکنن که خونشون شهر دیگست شب هم میان خونه مردم میخوابن و جیش میکنن سر رختخواباشون و میرن .طوری عادی رفتار میکنن هرگز کسی جرات نکرده در این مورد باهاشون حرف بزنه.یه شب خونه ما بودن دیدم لطف کرده پتو رو نشسته انداخته داخل تراس🤐 حتی عذر خواهی هم نمیکنن.بیشتر وقتا هم پتو زیر پاش رو خیلی عادی تا میکنن میذارن تو کمد.ولی تعجب میکنم خونشون بو جیش نمیده

پیشنهاد خوبی بود  یکی از دوستان گفت شلوارشو خودش بشوره من الان همینکارو کردم گفتم  خود ...

خب خوبه ببین چی براش جواب میده،فقط عصبانی نشو میدونم خیلی سخته ولی تنها راهت همینه چون بچه ها بدتر میشن باعصبانیت.اینم که بهش بگی دیگه شاید شلوار نداشته باشی باید مراقب باشی شلوارت کثیف نشه واقعا خوبه،امتحانش کن.

واسه سرماهم بهش اطمینان بده که سردش نمیشه زیاد خیالشو راحت کن،یه حوله بزرگ بزار توی توالت همیشه باشه و اینکه براش توصیح بده اگه زود بره دسشویی وباعحله نباشه کمتر سردش میشه

پس با چی میشورم ؟ 🤣🤣  بعدش تا حوله بیارم خشک کنم در حد همون چند ثانیه سردش میشه

عزیزم مگه ۵ سالش نیست؟ مگه لختش میکنی که حوله میخواد اخه دختر من ۴ سالشه پیپی کنه میرم میشورم و با دستمال خشک میکنم. حالا یه ازمایش بده عفونت باعث سرما میشه

روانشناسی کودک
عزیزم مگه ۵ سالش نیست؟ مگه لختش میکنی که حوله میخواد اخه دختر من ۴ سالشه پیپی کنه میرم میشورم و با د ...

باید کل شلوار در بیارم بشینه یه کنار کارشو کنه 😭😭