منم دخترم گاهی اینطور میشه عصبی ک میشم لج میکنه اما وقتی با مهربونی و بازی میبرمش میاد باید حوصله داشته باشی مثلا بگو ی عملیات اضطراری داریم و باید بریم دسشویی و...اینجور چیزا مثلا بصورت بازی ک دوس داره گولش بزن ببرش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بنظرم براش جایزه کوچیک تعیین کن. مثلا بگو هر بار که ۲ داشته باشی و خودت بگی و بری دسشویی اونوقت فلان جایزه رو داری چون معلوم میشه بچه حرف گوش کن و با ادبی هستی و به فکر سلامتیتی. جایزه هم خوراکی یا هرچیزی که دوست داره یا حتی کارتون مورد علاقش یا هرچی که براش انگیزه ایجاد کنه
اینم یه دوره ای داره که درست میشه. منم خیلی حرص خوردم از دست پسرم اما دقیقا وقتی رهاش کردم و حرص نخور م درست شد
قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.