2777
2789
عنوان

عصبی نمیشید از دست این بچه ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1367 بازدید | 59 پست

منم دخترم گاهی اینطور میشه عصبی ک میشم لج میکنه اما وقتی با مهربونی و بازی میبرمش میاد باید حوصله داشته باشی مثلا بگو ی عملیات اضطراری داریم و باید بریم دسشویی و...اینجور چیزا مثلا بصورت بازی ک دوس داره گولش بزن ببرش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵ساله که بزرگه ببین از چیزی نمیرسه...شاید از دستشویی براش یه ذهنیت ترسناک درست شده یا یه علتی داره ...

نه نمیترسه همیشه خودش میگفت پی پی دارم‌ 

یکماهی اینطور شده

هر شب سقط یک آرزو در دل ....💔

بنظرم براش جایزه کوچیک تعیین کن. مثلا بگو هر بار که ۲ داشته باشی و خودت بگی و بری دسشویی اونوقت فلان جایزه رو داری چون معلوم میشه بچه حرف گوش کن و با ادبی هستی‌ و به فکر سلامتیتی‌. جایزه هم خوراکی یا هرچیزی که دوست داره یا حتی کارتون مورد علاقش یا هرچی که براش انگیزه ایجاد کنه

اینم یه دوره ای داره که درست میشه. منم خیلی حرص خوردم از دست پسرم اما دقیقا وقتی رهاش کردم و حرص نخور م درست شد

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.

من تجربه نکردم 

اما چون ۵ سال سن کمی نیست و همه مسایلو میفهمه احتمالا از چیزی ترسیده یا رفتاری باهاش شده که لج کرده

بعد از اون همه باران خون 🌈 بلاخره میاد رنگین کمون 🌈✌️

بچه یه مشکلی داره یا لجبازی میکنه اصلا با خشونت رفتار نکنید... سعی کنید با مهربونی براش توضیح بدید اینکار چقدر ضرر داره یا یه داستان تعریف کنید بذارید خودش احساس مسئولیت کنه انشالله درست میشه