2777
2789
عنوان

با تنبلی تخمدان لاغر میشم؟

4042 بازدید | 79 پست

چند وقت پیش رفتم‌سونو تنبلی تخمدان نوشته بود (پریودام منظمه کامل)

ی مدته حس میکنم دارم چاق میشم روز ب روز 

رفتم زومبا هم ثبتنام کردم از شنبه برم 

لاغر میشم جواب میگیرم؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله

ورزش کنی و لاغر بشی تنبلی تخمدانت هم خوب میشه

شیرینی جات و لبنیات هم برای تنبلی مضره

«پیامبرگرامی اسلام صلی‌الله علیه و آله و سلم»:مَن کُنتُ مَولاهُ فَعَلِیٌّ مولَاه اَللّهمَّ والِ مَنْ والاه وَ عادِ مَن عاداه.هر کس که من مولا و صاحب‌اختیار او هستم علی نیز مولا و صاحب‌اختیار اوست. بارالها! هر کس که ولایت علی را پذیرفت تو ولی او باش و هر که با او دشمنی كرد تو نیز دشمن او باش. (کنزالعمال، ج ١١، ص ٦٠٩ ـ سنن ترمذی، ج ٥، ص ٦٣٣ ـ مستدرک حاکم، ج ٣، ص ١٠٩) علی امام من است و منم غلام علی...#حیدریم  

چرا لاغر نشی عزیزم؟فقط سعی کن پیاده روی روزانه داشته باشی منظم//خوابتو تنظیم کنی//سعی کنی قندو شکر سفید رو حذف کنی//

نینی قشنگم🙂 مامان و بابای مهربونت دلشون برات یه ذره شده 🥺بدو از بهشت بیا تو دل مامانیت که دیگه طاقت دوریتو نداره😪قررربونت برم خیییلی دوست دارم😍🥰