2777
2789
عنوان

چادر مشكي سوالون

167 بازدید | 12 پست

سلام درستاي خوبم خوب هستين 

در شهر قم جايي ميشناسين كه چادر سوالون داشته باشه

براي هديه روز مادر ميخوام بخرم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستاي خوبم برام دعاكنيد تا مشكلم حل بشه🥰🌺

روز مادر کی هس

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)
روز مادر کی هس

دي ماه هست 

من اخر اذر ميخوام برم قم ميگم همونجا بخرم

ميترسم وقت نكنم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها،بعد برند خوبیه؟؟

چادر ژاپن

اره کیفیتش بالاس اما قیمتش نجومیه خودش هم کم دیدا بخاطر همین پرسیدم ببینم کجا داره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چادر ژاپن اره کیفیتش بالاس اما قیمتش نجومیه خودش هم کم دیدا بخاطر همین پرسیدم ببینم کجا داره

اها 

~اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب ~    مَرا اَز مَـن رَهــــایَم کُن... سَر تا پا بِه عِـ♡ـشق خُود دْچارم کن...الله♡
سلام عزیزم دیدم یه تاپیک گفتین لباسشویی پاکشوما دارین و پتو میشورین  میشه لطفاً بگین چند کیلوی ...

از این لباسشویی ۱۵/۵میلو درب بالا دارم مخصوص پتو خریدم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دي ماه هست  من اخر اذر ميخوام برم قم ميگم همونجا بخرم ميترسم وقت نكنم

عزیزم شما که بخش اطفال کار می‌کردین نوزادی رو داشتین که هر دو کلیه اش پر از رسوب بوده باشه؟بغدش خوب شده بود؟

میشه لطفاً برا شادی روح پدرم فاتحه و صلوات بخونید😔بابای مهربونم آخه تو کجایی😭