2777
2789
اگه میدونی نیستی نزن من ۵اذر یه رابطه محافظت نشده داشتم بخاطرهمین رفتم خریدم  دیگه۴روز گذشته گ ...

ما طبیعی روشمون اون دفعه هم نمیدونم چجور شده بود ک یهو دیدم حاملم میگم شوهرم پریود نشدم میگ لابد از هوا میاد دیگ هی بارداری😐گفتم این دوتارم از هوا گرفتم اخه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما طبیعی روشمون اون دفعه هم نمیدونم چجور شده بود ک یهو دیدم حاملم میگم شوهرم پریود نشدم میگ لابد از ...

🤣🤣🤣🤣🤣 دقیقا حرف شوهر منم همینه 

میگم من پریود نشدم حامله شدم میگه از هوا حامله میشی حتما 

ماهم طبیعیه همیشه ترس و لرز دارم

🤣🤣🤣🤣🤣 دقیقا حرف شوهر منم همینه  میگم من پریود نشدم حامله شدم میگه از هوا حامله میشی حتما& ...

همون دیگ ادم اصلا از لرز و ترس نمیدونه چه میکنه فقط فکرش همونجاس 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 مردا چقد راحتنا

همون دیگ ادم اصلا از لرز و ترس نمیدونه چه میکنه فقط فکرش همونجاس 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 مردا چقد راحتنا

اره همیشه راحت بودن یکی دیگه ۹ماه تحمل میکنه زایمان میکنه

من از امروز شروع کردم به خوردن گل گاوزبان و زعفرون

خیلی پریودم نامنظمه 

اگه پریود نشم شنبه میرم پروژسترون میزنم

اره همیشه راحت بودن یکی دیگه ۹ماه تحمل میکنه زایمان میکنه من از امروز شروع کردم به خوردن گل گاوزبان ...

بعدم میگن چی کردی همه میزان دیگ هی منم بخورم پس شاید درست شد هی استرس میگیرم اونو بزنی پریود میشی؟

اره دو سه تا لیوان بخور فردا پریود میشی  من ساعت یک ونیم ظهر یه لیوان زعفرون و دوتا گل گاوزبان ...

بازم خوبه خوداروشکر زعفران بمن اثر نداره دم میکنم هی میخورم کو اما اونو خوردم هنوز ک نشدم

بازم خوبه خوداروشکر زعفران بمن اثر نداره دم میکنم هی میخورم کو اما اونو خوردم هنوز ک نشدم

نه زعفرون خیلی اثرنمیذاره 

سه تا لیوان گل گاوزبان بخور امروز تا فردا پریود میشی احتمالا 

اگه نشدی فردا هم ۳تا بخور 

اگه بازم نشدی باید بری امپول پروژسترون بزنی