2777
2789

خانوما من داشتم از مادر شوهرم پیش شوهرم گله میکردم 

آخه تا تنها گیرم میاره بهم تیکه میندازه و نیش میزنه 

بعد هعی به شوهرم می‌گفتم 

اونم گفت از زنهای دیگه یاد بگیر چقدر به مامان شوهرشون احترام میذارن

منم با مسخرگی گفتم نمونش خواهرت؟؟؟ آخه آبجیش طوری جواب خانواده شوهرش رو میده 

مادر شوهرش جرعت نمیکنه بهش بگه توووو 

بعد شوهرم گفت گو خور آبجیمی ؟

اون اگر زندگیش خوب بود خودکشی نمی‌کرد ( آبجیش پارسال بخاطر اینکه شوهرش بهش خیانت کرده بود خودکشی کرد)

بعد من گفتم منم صبورم اونموقع که فهمیدم تو با زنداییت دوران مجردییت رابطه جن.سی داشتی هرکس جای من بود خودکشی میکرد یا اون س.ک.س چتاتون رو میدید خودکشی میکرد 

بعد شوهرم محلم نداد رفت بیرون

ازش نفرت دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا قبل ازدواجم اینچیزا رو راجع بهش میدونستین

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

به جای فکر کردن به خودکشی ازش جدا میشدی چون فکر نکنم تا آخر عمرت این اشتباهات رو تو صورتش نکوبی

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

نباید میگفتی خودکشی باید میکفتی اسید میریختم تو افتابه میریختم اونجات تا دیگ از این گون ها نخوری در ضمن دیگ هیچوقت اینو تو روش نزن پرو تر و هار تر میشه 

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

اگه میدونستی شوهرت رابطه داره ادم خوبی نیس چر اازدواج کردی.الان ازدواج کردی بیان کردم خودکشی کردن خواهرش درس نیس خب ادم دلش میسوزه .اگه ادم بدی در زمانی که تو با طلاق بگیر.ولی زخم زبون چیزای دیگه نزن

این با زن داییش بوده شوهر خواهرش با یکی دیگه و ...

خلاصه مسالمت آمیز در کنار هم دیگه زندگی میکنن و پله های ترقی رو یکی یکی تی میکشن

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

فهمیدی با زن داییش س.ک.س داشته بعد باهاش ازدواج کردی؟ 

اگه دوست دختر داشت و رابطه داشت باهاش و تموم میکردن شاید میشد باهاش کنار اومد ولی اینکه با زن‌دایی بری س‌ک.س کنی نشون دنده ی جاکشی و بیناموسیه .

هنگم چجوری هنوز باهاشی🤔

ناموسا همه چی تموم شد؟😐