2777
2789

مامانم صبح ها خیلی دیر بیدار میشه ( نزدیک ۱۲_۱۳ ) صبحونه ها رو نمیشه باهم بخوریم . 

ناهار هم بابام نمیاد خونه چون رابطه اش با مامانم خوب  نیست دیگه عادت کرده بیرون بخوره . منم یا خوابگاهم یا وقتی خونم با مامانم قهریم اون تنها میخوره منم تنها .

شام هم بابام میره باشگاه تو مجتمع باشگاهشون کافه رستوران رژیمی هست همونجا میخوره .

۷۰ درصد مقصر مامانمه ولی من و بابام هم مقصریم تا حد زیادی . ناراحتمممممم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر بد😕

متاسفانه همه عادت کردین

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

خب خودت دست لکار شو به بار به غذای خوب درست کن دوتاشونو جمع کن عزیزم یا یه بار بهشون بگو میشه بریم رستوران و...

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

یعنی بابات ناهار و شام کلا بیرون غذا میخوره؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

نود درصدش تقصیر مامانتاگ صبح زود پا میشدصبحونه میزاشت همه خونواده رو دور هم جمع می‌کرد زندگیتون اینق ...

چطور میتونه تا ظهر بخوابه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

ما هم باهم نمی‌خوریم من همیشه دوست دارم تنها غذا بخورم

منم تنها غذا میخورم

صبحونه هم بیرون میخوره تو خونه میلش نمیبره حتی شده صبحانه سرا بسته بوده پنیر و نون خریده بیرون خورد ...

طلاق میگرفتن بهتر بود