2777
2789
عنوان

همه خانوم ها نظر بدن "لطفا"«همکار همسر»

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 60 پست
آخه فکر کردم شاید من زیادی تعصب دارم پس کلا خوب نیست این رفتار به نظرتان منظوری پشت این رفتار خانم ...

احتمالش زیاده. حداقلش اینه ادم ولی هست و دنبال لذتهای زود گذره.حتی در حد لاس..ی...دن

✌️🫂          درخواست دوستی ندید لطفا .با کمال احترام برای دوستان،نمیپذیرم🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گفتم شاید غیر مذهبی ها حساس نباشن خواستم دقیق تر بدونم

اگه کسی عاشق شوهرش باشه فرقی نداره مذهبش چی باشه دوس نداره کسی بره طرف شوهرش

درست وسط زندگی نشسته‌ام..غمگین..امیدوار..خسته و ادامه دهنده..و..ادامه دهنده...
ااصلا به روی شوهرم نمیارم که حساس بشه ولی نمیپسندم یکی مرتب قربون صدقه اش برده حس میکنم  باعث ...

بسیارعالیه که به روش نیاوردین

باورکنید هر واکنش جدی و برخوردی با همسرتون یا اون خانوم باعث میشه شما پایین بیاید و ضعیف به نظر برسید

حالا من نمیدونم فضای بین شماوهمسرتون چجوریه اما اگه من بودم در قالب شوخی خودمو لوس میکردم و بهش میگفتم که فقط مال منه و حسودیم میشه اگه کسی بهش نزدیک بشه با دستای خالی جرش میدم و تیکه هاشومیدم سگابخورن  

نگران تایم زیادش با اون خانوم هم نباشید شما میتونید طول روز بهش زنگ بزنید قربون صدقش برید..گاهی اوقات با یه شاخه گل یا خوراکی یا غذا به دیدنش تومحل کارش برید با این کار هم اون خوشحال میشه و محبتش به شمابیشترمیشه هم به بقیه همکاراش یادآوری میکنیدکه عاشق و مالک همید

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟
به خصوص که تو تهران تنها زندگی میکنه

حواست شش دنگ بشوهرت باید باشه ولی نامحسوس.زود زود برو سر بزن بگو بخند کن چون فروشگاهه فک کنم بتونی راحت بری.

صمیمیتت ببینه فک کنم خودش ضایع شه

✌️🫂          درخواست دوستی ندید لطفا .با کمال احترام برای دوستان،نمیپذیرم🌹
اصن مذهبو بیخیال.  با اخلاقیات من یکی جور در نمیاد یکییی اونم از شوهرم کوچیکتر و حتییی بزرگترر ...

چه جوری برخورد می کنید که سوء تفاهم پیش نیاد و در عین حال اون خانم بیشرم تر نشه

چه جوری برخورد می کنید که سوء تفاهم پیش نیاد و در عین حال اون خانم بیشرم تر نشه

خیلی جدی و قاطع.  ببین خوشبختانه تو یه همچین موقعیتی قرار نگرفتم اما با فکر عمل کن.

کلا من اگر بدونم رفتارش یجوریه. بی خیال نمیشم. کاریم به همسرم ندارم که بگمش محلش بزار یا نزار. خودم وارد عمل میشم و خیلی جدی و سرد میگم لطفا همسرمو با فامیلیش صدا بزن. 

از هیچی نترس. خیلی زبون دار و سرد و جدی باهاش برخورد کن. بشونش سر جاش. که بفهمه زن این اقا چجور پشتشه و دیگه بترسه. 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

من دوست ندارم کسی اینجوری با شوهرم راحت باشه

هرچه قدر هم که مرد خوب باشه بالاخره شیطون در کمینه

اگر یه روز حال نداشته باشم محبت کنم ممکنه منو

تو ذهنش با  اون زن مقایسه کنه فکر کنه به اندازه کافی

قدرشو نمیدونم که نازشو بکشم

اون زن داره زیادی لوسش میکنه

عشق ، بزرگترین متخصص زیباییه !!!                              هیچ آرایشی ، شخصیت زشت را نمی پوشاند !!!
همسایه مام اینطوره. خانمه با همکارش همو جان صدا میکنن. زن طرف فهمیده بود ب گند کشیده بودتش. اینم اوم ...

واقعا چه جوری میتونن این جور بی شرمانه 

بایه مرد نا محرم  رفتار کنن

خوب وقتی می‌ترسید که شوهرش بفهمه حتما یه نیتی

پشت جان گفتنش هست

عشق ، بزرگترین متخصص زیباییه !!!                              هیچ آرایشی ، شخصیت زشت را نمی پوشاند !!!
بسیارعالیه که به روش نیاوردین باورکنید هر واکنش جدی و برخوردی با همسرتون یا اون خانوم باعث میشه شما ...

😂😂😂چقد تضاد! چجوری با لوس کردن میشه انقد خشن برخورد کرد😟با دستای خالی جر میدم و تیکه هاشو میدم سگا بخورن 😐🤦‍♀️

بنام خداوند رنگین کمان 🕊Pangol سابق با عضویت سال ۹۷😞نی نی یار جان خواهش میکنم کاربری منو برگردون🌱😥
😂😂😂چقد تضاد! چجوری با لوس کردن میشه انقد خشن برخورد کرد😟با دستای خالی جر میدم و تیکه هاشو میدم س ...

واقعا موقعیت حساسیه

میترسم اگر تند برخورد کنم اون خانم بیشتر با مظلوم نمایی

به شوهرم نزدیک بشه بیشتر 

که آره من منظوری ندارم و زنت تهمت زده بعد شوهرم 

بخواد از دلش در بیاره و بالعکس صمیمی بشن

آخه خیلی اهل آبغوره گرفتنه

شوهرم اوایل خیلی از مظلومیت و شخصیتش تعریف می کرد

ولی بعد که بیشتر آشنا شد گفت خیلی س..ل..ی..ط..ه

است

نمیدونم چه جوری ادبش کنم که بدتر لج نکنه 

😂😂😂چقد تضاد! چجوری با لوس کردن میشه انقد خشن برخورد کرد😟با دستای خالی جر میدم و تیکه هاشو میدم س ...

میشه همه اینهارو باخنده گفت درحالی که داریم لپاشو میکشیم و با صورتش بازی میکنیم

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟

یه گزینه دیگه هم باید مینوشتی 

همسرم خودش برخورد باید بکنه و نزار همچین اتفاقی بیفته 

یعنی من کاری نمیکنم

به خودم آمدم انگار تویی در من بود    این حس کمی بیشتر از دوست داشتن بود.