2777
2789
عنوان

همه خانوم ها نظر بدن "لطفا"«همکار همسر»

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 60 پست

حالش خیلی بده 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همسایه مام اینطوره. خانمه با همکارش همو جان صدا میکنن. زن طرف فهمیده بود ب گند کشیده بودتش. اینم اومده بود بمن میگف وای بمن تهمت زدن😐!زنه تهدیدش کرده بود بشوهرت میگمو... وای همسایمون داشت سکته میکرد. منم گفتم چرا اونجور حرف میزنید؟گف خب ما بیست ساله همکاریم! گفتم چ ربطی دارع !؟سعی نکن سایت رو زندگی دیگران باشه وگرنه عواقبش تو زندگیت میبینی.

باهام قهر کرد!

کلی ام با همکارش عکس داشت تو محیط کار.همشم میگف اونقده بدم میاد ازززززششسس🙄

✌️🫂          درخواست دوستی ندید لطفا .با کمال احترام برای دوستان،نمیپذیرم🌹
چ ربطی ب مذهبی بودن داره همه گزینه ها رو مذهبی بودن یا نبودن زدی😑

گفتم شاید من که مذهبی ام زیادی حساسم

شاید غیر مذهبی ها با حجاب آزاد تر مشکلی با این بر خورد

نداشته باشند

یغنی اینهمه قربون صدقه باعث نمیشه  از محبت اغنا بشه و دیگه محبت زن خودش رو نخواد

بستگی به مردت داره که بیجنبه باشه وگرنه اگه اون خانوم با همه اینجوریه مشکلی نداره 

توام غر نزن دو برابر اون زنه محبت کن ولی ولی زیادی بهش پربال نده فکر کنه کیه چه خبر اصلا از حسادت الانت بهش نگو چون بگی شاید تا الان حساس نبوده ولی از الان بیشتر زوم میشه رو اون زنه بیخیال باش بیشتر هواست به زندگیت باشه

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

یعنی خانمی هست که بی تفاوت باشه

فک نکنم.چرا باشه.

مگه مردا در همچین مواردی میتونن بیخیال باشن.

ادم باید هم جنبه هم شخصیت داشته باشه. تا دو روز با کسی یجا موند شل نشه

گفتم شاید من که مذهبی ام زیادی حساسم شاید غیر مذهبی ها با حجاب آزاد تر مشکلی با این بر خورد نداشته ...

حتی تو خود اروپاشم این رفتارا باعث دلخوری میشه.

چقد سطحی نگری ببخشید

حتی تو خود اروپاشم این رفتارا باعث دلخوری میشه. چقد سطحی نگری ببخشید

آخه فکر کردم شاید من زیادی تعصب دارم

پس کلا خوب نیست این رفتار

به نظرتان منظوری پشت این رفتار خانم هست