2777
2789

من 17 سالمه از یه پسر خوشم اومده یک سالم باهم بودیم حالا 6 ماهه خونه عوض کردیم اومدیم یه جای دیگه مشکلامم شروع شد من و با این پسره دیدن چیز بدی هم نگفتن یکی از همسایه هامون که خیلی صمیمی بود با ما و با این پسره برخوردایی داشت گفت خیلی خوبه به مامانم گفت بهشون سخت نگیر پسره خیلیاقاس و خانواده داره

اون با مامانم حرف زد کمتر اذیتم کرد حالا یکی از همسایه هامون برگشته گفته اره من میدونستم دختر با کسی هست به روت نیاوردم و اینا مامانم از اول شب من و زد گفتتموم کن باهاش خانواده پسره میدونن خیلی دوستم داره ولی دارم روانی میشم چیکار کنم؟ ترو خدا بهم یه راهی نشون بدین قرار شده بود وقتی دانشگاه قبول شدم عقد کنیم هنوز تازه داره کارش میگیره دست و بالش خالیه نمیتونم بیشتر از این بهش فسار بیارم اخه اونم هم سن خومه خیلی الان تحت فشارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر فقط یچی دارم بهت بگم نکن همسن خودتم تجربه نزدیک به این هم دارم چقدر احمق بودم پسرا قابل اعتماد نیستن مواظب خودت باش بچسب به درس و زندگیت الان موقعش نیست دست مامانت هم ببوس که اینجوری بهت میگه یه روزی منم همچین اشتباهی کردم حالا میفهمم مامانم چی گفت 

همسن خودته؟ دختر خوب پسرا قبل از ۲۵ سال چیزی ندارن که.... نمیگم تمومش کن، تصمیم اون باشه خودته. اما میگم دستی دستی خودت رو بدبخت نکن. دل بستی میدونم ولی بیشتر از این پیش نرو...

ما که خندان می‌رویم🧸☕