2777
2789
عنوان

حسادت یا حماقت

437 بازدید | 55 پست

سلام بچه ها یسوار میپرسم خواهشا کمکم کنید شاید احمقانه باشه ولی برای من ی مشکل بزرگه.بچها جون منو همسرم نزدیک یساله ازدواج کردیم و یک سالم عقد موندیم مشکل من اینه که به خواهرزاده ۵ساله همسرم حساسم ،چند ماه از عقدمون ک گذشت وقتی میدیم که شوهرم بغلش میکنه میبوستش یا بهش میگه عشق من بهش حسادت میکردم ،اون بچه هم خیلی داییشو دوس داره البته الان چند ماهه که شوهرم فهمید یجورایی و دیگ بابچه مثل قبل نیس فقط وقتی بچه میبینتش میاد بغلش حتی بوسشم نمیکنه بخاطر من ..،،میدونم خیلی احمقانس و اون فقط ی بچس اما نمیدونم چرا همچین شدم ،تازه ففط این نیس کلا همسرم به هرکسی از خانوادش محبت کنه حسادت میکنم  دلم میخواد فقط ب من محبت کنه ،خسته شدم از این موضوع خواهشا تحقیرم نکنید

خوب خودت متوجه هستی حسودی میکنی واشتباهه حالا بی خیال شو

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

به این فکر کن شما بعدا قراره بچه دار شی .. ینی اونموقع هم به فرزندت میخوای حسودی کنی؟نمیشه ک ..

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این فکر کن شما بعدا قراره بچه دار شی .. ینی اونموقع هم به فرزندت میخوای حسودی کنی؟نمیشه ک ..

اتفاقا خانوما دوست دارن شوهرشون مدام بچشونو بوس کنه ولی بقیه رو نه ..نمیدونه این حس مسخره چیع ولی هس باید کنترلش کرد 

اینم یه نظر هستش و قابل احترامه...کسی نمیتونه تحقیر کنه...ولی دیدتونو نسبت به بعضی مسائل تو زندگی عوض کنید چون هم خودتون و همسرتون فقط عذاب میکشین با این موضوع و ریشه پیدا میکنه میشه مشکل در سالهای آینده...

🚨آقا هستم...سامان مهرزادی🚨                          سلام آرشام عزیزم از آسمونا چه خبر!                     مهمانی خدا تمام نشد برگردی!😢😢