2777
2789
عنوان

حسادت یا حماقت

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعانم مشکل شده..مثلا مهمونی یا جاهایی ک اون هست اصلا دلم نمیخواد برم

یه چیزو کوتاه خدمتتون عرض کنم منم یه خواهر زاده دارم 10 سالشه پسره اینقد بهم وابسته هستیم اینجوری که با من راحته و همو دوس داریم با پدر خودش و خونوادش نیست...خانمم هیچ حسادتی هم نکرده و اونم بیشتر از من دوسش داره...

شمام میتونین مث همسرتون خواهرزاده شو بغل کنین و ببوسین کم کم عادت میکنین و دیگه اون حس حسادت و اذیت بودن کاملا از بین میره...هیچ وقت تو زندگیتون رو یه مسئله گیر ندین چون فقط خودتونو اذیت میکنین...

🚨آقا هستم...سامان مهرزادی🚨                          سلام آرشام عزیزم از آسمونا چه خبر!                     مهمانی خدا تمام نشد برگردی!😢😢
عزیزم ن برای اون بچه و ن برای شوهرت و ن برای هیچکس دیگه لطفاااا این حسادت بزار کنار ضربه ی بدی میخور ...

اره میدونم ولی من خیلی وابستم در حدی که اگ تو ی جمعی مخصوصا خانواده شوهر باشیم ی صدم ثانیه حس کنم شوهرم بهم توجه نکرده یا حواسش نیس ناراحت میشم .خودشم میدونه بنده خدا همش استرس اینو داره حواسش پرت بشه و بهم توجه نکنه من از دستش ناراحت بشم ..خیلی ناراحتم خیلی دارم اذیت میشم بعضی شبا کلی گریه میکنم

مثلا چجوری حسادت میکنی چه فکری توی ذهنت میاد ؟ 

نمیدونم بخدا ولی همش اون لحظه فک میکنم اونو دیده دیگ ب من توجه نمیکنه تمام فکرو ذهنش اونه منو فراموش کرده و این چزتو پرتا

یه چیزو کوتاه خدمتتون عرض کنم منم یه خواهر زاده دارم 10 سالشه پسره اینقد بهم وابسته هستیم اینجوری که ...

خیلی اذیتم میکنه خیلی حرصو جوش میخورم .. منم دوسش دارم ،،اون بچه دختره ،شاید اگه پسر بود حساسیتم کمتر بود نمیدونم

اره میدونم ولی من خیلی وابستم در حدی که اگ تو ی جمعی مخصوصا خانواده شوهر باشیم ی صدم ثانیه حس کنم شو ...

عزیزم اینکار وایه خودت میگم نکن رو خودت کار کن اصلاااا وابسته نباش یکاری کن شوهرت وابستت باشه الان نامزدی اولشه عاشقته بعد دیگه دلشو میزنی زندانیش کردی بخدا ضررش همششششش واسه خودت و بس یهو شوهرت از این زندتن فرار میکنه هااا خودت دوست داری شوهرت بیاد خونتون مثللا ب داداشت بگی چطوری شوهرت اخم و تخم کنه نکن عزیزم بخدا بگو الهی شکر شوهرم مهربون همه رو دوست داره خداروشکر بزار محبت کنه به بچه خواهرش خداروشکر تا از ذهنت بره

نمیدونم بخدا ولی همش اون لحظه فک میکنم اونو دیده دیگ ب من توجه نمیکنه تمام فکرو ذهنش اونه منو ...

عزیزم پسفردا وارد زندگی میشی که همیشه فکر و ذکرش شما نیستید که یاد بگیر خودت خودتو دوست داشته باشی یاد بگیر خخودت ب خودت محبت کنی اگر یه روز شوهرت بهت محبت نکرد اینجوری داغون میشه خودت خودتو دوست داشته باش

خیلی اذیتم میکنه خیلی حرصو جوش میخورم .. منم دوسش دارم ،،اون بچه دختره ،شاید اگه پسر بود حساسیتم کمت ...

خب البته بهتون حق میدم...ولی واقعا یه چیزیه که ملکه ذهنتون شده نباید همسرم به خواهرزادش محبت کنه..همیشه خواهر زاده و دایی بیشتر عاشق هم بودن تا برادر زاده و عمو...همسرتون که به حرفاتون گوش داده و کمترش کرده...دیگه چی اذیتتون میکنه

🚨آقا هستم...سامان مهرزادی🚨                          سلام آرشام عزیزم از آسمونا چه خبر!                     مهمانی خدا تمام نشد برگردی!😢😢
عزیزم اینکار وایه خودت میگم نکن رو خودت کار کن اصلاااا وابسته نباش یکاری کن شوهرت وابستت باشه الان ن ...

مرسی از راهنماییت عزیزم ..سعی میکنم رو خودم خیلی کار ازاین بعد

خب البته بهتون حق میدم...ولی واقعا یه چیزیه که ملکه ذهنتون شده نباید همسرم به خواهرزادش محبت کنه..هم ...

بله اون گوش داده ..ولی خودم میدونم رفتارام غیرعادیه اینا اذیتم میکنه دلم میخواد عین بقیه بیخیال ،عین بقیه متکی ب خودم ،،باشم ..اینقدر وابسته نباشم که خودمو اذیت کنم