2777
2789

من چند سال پیش یه تجربه داشتم پسره فوق غرور و رفت و هرچی من رفتم دنبالش گفت نمیخام تمام اطرافیان و دوستای مشترکمونم گفتن نمیااد فلانی منم رفتم دنبال زندگیم بعد 8 ماه یارو دست از پا دراز تر برگشت اخ الاااانم دلم میخاد این اتفاق بیوفته شما داشتید تجربش؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ار طرف واسطش برگشت تو زندگیم سرک بکشه 

منم با واسطهه بد رفتار کردم و گفتم دیگ نمیخوامش مردک خرو😐😂😂😂

بعدش هم رفتم ب خودش گفتم اونم گف دیگ مزاحمتون نمیشه از طرف من بود 

دفعه اول یکسال قطع رابطه، یه روز منو دید و بهم پیام داد کاش آگاهی الانمو داشتم و جوابش رو نمی‌دادم... خوشبختانه بعد یک هفته صحبت برای بار دوم بینمون شکراب شد و بهم گفت برو با یکی مثل خودت ازدواج کن. 

مصادف با روز دختر اخرای هفته پیام داد ( روزتون مبارک ) منم ایندفعه جواب ندادم و دیگه خودش رفت.

ایشون ازدواج کرد و بعد ازدواجشم یه بار اومد منو لایک کرد، بازم اهمیت ندادم گردنشو شکست رفت. 

یه کلاهبردار خائن رو از دست دادم الهی شکر

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

نمیاد منتظرش نباش... قدیما پسرا میرفتن بر میگشتن... امروزی ها محاله برگردن

حتی اگه خیلی خاطره داشته باشه و فاب باشه؟البته بعیدم نیست ولی کلا همه یه روز میان البته وقتی ک بی اهمیتن

چه پروووو بعد ازدواجم اومده

بعدوقتی دید اهمیت ندادم، پیج شخصیشو باز گذاشت برای زنش شب یلدایی گرفت و عکس و آهنگو و ... منم دیگه هیچوقت پیجشو چک نکردم. 

آدمایی که میرن بدرد زندگیمون نمیخورن واقعا...

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

والا مال من دوس پسر نبود شوهر بود که به غلط کردن افتاد خیلی اذیتم کرد بدترین تهمتارو زد الان که این هفته آخرین دادگاهمونه به غلط کردن افتاده اما گذشت اون روزایی که بهش فرصت میدادم و میبخشیدم 😂😂