2789
عنوان

خانما یکی بختش بسته باشه ادمای ناجور میاد خواستگاریش؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1838 بازدید | 99 پست
من سر در نمیارم چرا باید بخت یه دختره رو ببندن  واقعا برام سوال هست

یه سری انسانها به طور مریض گونه ایی حسادت میکنن 

یادمه یکی میگفت یه خانومه دعا میخواسته بگیره که عروسش دیوونه بشه ذات ادما پنهانه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چه برتری دارید ک فکر میکنید مثلا تا این حد حسادت کردن و بختتونو بستن؟

جمال و‌کمال بالا؟یا مال و منال والا؟که ارزش هزینه کردن و وقت گذاشتن پای بستن بخت رو داشته باشه؟

یک روز چو شیر زیستن به سال زندگی گوسفندی می ارزد!
چه برتری دارید ک فکر میکنید مثلا تا این حد حسادت کردن و بختتونو بستن؟ جمال و‌کمال بالا؟یا مال ...

ما فکری نمیکنیم ولی میدونیم فکر خیلیا مریضه😊

مَن؛خَستِه ام از جَماعَتِ زِندِه کُشِ مُردِه پَرَست🖤
عزیزم رفتی جایی؟؟

آره. رفتم پیش یکی که سرکتاب باز میکنه

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤
منم همینطورم، ولی گفتن بختت سنگینه  کسی بختم رو نبسته، گفتن جن عاشق داری و نمیزاره ازدواج کنی😐 ...

منم دقیقا همینارو میگن و شرایط شما را دارم نمیدونم دیگه چکار کنم میدونیمم کار کیه همه فامیل میدونن ولی همش میگم خدایا توکلم به خودته ولی واقعا خستم از تنهاییی

ما فکری نمیکنیم ولی میدونیم فکر خیلیا مریضه😊

نه کسی که میگه باید یک برتری داشته باشه

تاحالا دیدی کسی که از خودت بالا تره بهت حسادت کنه ؟

قطعا نه!چون بهترش رو داره 

یک روز چو شیر زیستن به سال زندگی گوسفندی می ارزد!
زن عموی منم همینه  حس میکنم پو.کل داره چون هر جا میره ج.ن داره  از طرفی با خونواده ...

منم اطرافیانم کلا اینجورین هرروزشون پیش دعا نویس و جادوگر میگذره...خدا به راه راست هدایتشون کنه

مَن؛خَستِه ام از جَماعَتِ زِندِه کُشِ مُردِه پَرَست🖤

یه نصیحت بهت میکنم این حاصل تجربه ۱۰سال زندگی منه خواهشا فقط باعشق زندگی کن یعنی حتما عاشق شو بعد ازدواج کن هرگز بخاطر محصوریات تن به ازدواجی نده که تمایلی نداری هرچقدر میخواد طول بکشه مهم نیست .بحث  یه عمر زندگیه و اگر اشتباه کنی تاوان سنگین هم خودت و هم خانواده ات باید بدی

عزیزم شما جواب گرفتی ؟ دعاها باطل میشه یا خواستگار میاد؟

هر دعا و طلسمی داری نابود میشه کلا کارات رو ب راه میشه حال و روزت دگرگون میشه. ب خواستت میرسه. فقط آخرشب بخون از چیزی نترس . با وضو بخون .شب موقع خواب هم صدایی حس کردی باز ادامه بده .میخان بترسونتت ک ادامه ندی ولی از چیزی نترس و تا آخر ادامه بده .همه سیاهی های زندگیت از بین میره

چه برتری دارید ک فکر میکنید مثلا تا این حد حسادت کردن و بختتونو بستن؟ جمال و‌کمال بالا؟یا مال ...

ادما مریضن بعضیا شیطانن تو جلد انسان نیاز به برتری خاصی هم نیست همونطور که ممکنه انرژی منفی از کسی بگیریم اینا هم از درون مریضن سر بقیه خالی میکنن ذات ادما پنهانه مواظب باشین عزیزم