2777
2789
عنوان

رابطه ام با دوستمو بهم زدم بیاید!

345 بازدید | 9 پست

دوستان من یه دوستی داشتم چند سال باهم دوست بودیم ولی خیلی یجوری بود مثلا اگه غیره اون دوستی داشتم میرفت با طرف دعوا میکرد خیلی رفتارای بچگونه داشت درسته خیلی خوبی بهم کرد و مهربون بود و رابطه خوبی داشتیم ولی خب خیلی حساس بود چند وقت پیش برای یکی از دوستای دیگم که رفته بودم خونشون کادو خریدم اون دوستم استوری کرد این دوستم دید دیگه باهام سرد شد منم باهاش قطع ارتباط کردم خیلی حسوده من شوهرم بهم نمیگه چیکار کن چیکار نکن به اون چه ربطی داره من کجا میرم کجا نمیرم بنظرتون خوب کاری کردم بهم زدم رفاقتمونو؟

خدا❤️

اره

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

بله آدم سمی بود باید زودتر قطع رابطه میکردی

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه دوست داشتم اینجوری بود‌. حالا خودش چی؟ اونجور که از تو انتظار داشت، همونجور خودش رفتار میکرد؟ دوست من خودش توقع صداقت تمام و کمال داشت ولی خودش اصلا صادق نبود. کار خوبی کردی. پشیمون نمیشی هیچوقت.

بی فرهنگی بی ادبی  از اول تو وجودت بوده برو رو خودت کار کن بفهمی چند چندی با خودت

ما چی پیدا کردیم که اینطوری خدا رو تو زندگی گُم کردیم؟  من یه خواهرم که دلم بدجور شکسته دلشکسته ام فقط شفای برادرش رو میخواد خدا از عمر من بگیر ولی شفای برادرم رو بده 
بشین بسوز تو حرص بخور بخاطرع پوشش بقیه کوته فکر

تو رو تو قبر من نمیذارن ولی عفت کلام داشته پوشش هیچ کس به من مربوط نیس خوشگله

ما چی پیدا کردیم که اینطوری خدا رو تو زندگی گُم کردیم؟  من یه خواهرم که دلم بدجور شکسته دلشکسته ام فقط شفای برادرش رو میخواد خدا از عمر من بگیر ولی شفای برادرم رو بده