2777
2789
عنوان

اخه کی حوصله داره این موقع شب پی پی بچه بشوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1493 بازدید | 86 پست
😂😂😂

ولی جدا از شوخی من بچه ندارم اما حس میکنم سخت ترین قسمت مادر شدن بی خوابی و کم خواب شدنه مادره من یه روز صبح زود بیدار شم عصر بیهوش میشم سردرد و سرگیجه میشم حالا فکر کن بچه بیاد🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️کلا خواب تعطیله فکر نکنم زنده بمونم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روش نوشته ضد حساسیت وویتامین ای داره. یه برند دیگه امتحان کن.

فرقی نداره کلا بدنش خیلی حساسه تا الان چندتا دکتر بردمش همیشه بدن و صورتش پر جوشه دکترا میگن بدنش حساسه کلا به همه چیز واکنش نشون میده حته به اب 

بعضی وقتا مجبور میشم با اب معدنی بشورمش 

ولی جدا از شوخی من بچه ندارم اما حس میکنم سخت ترین قسمت مادر شدن بی خوابی و کم خواب شدنه مادره من یه ...

بی خوابی فقط واسه شش ماه اوله بعد هر وقت میخاد دندون واسش دربیاد بازم یکم بی خوابی میکشی 

ولی کلا بی خوابی جز کوچیکی از مسئولیت هست خیلی چیزا هستن که سخترن 

بعضی وقتا انقدر به مغزت فشار میاد که دوست داری تنها یه جا بشینی و و بلا نسبت😂 عرر بزنی 😂

ولی خوب شیرینهای خودش هم داره بچه اینکه هر دقیقه یکی هست تا بخندونتت با کاراش و هی گازت بزنه و از سرو صورتت بره و با هر خندش تو قربون صدقش بری و دم به دقیقه بوسش کنی 🤤

بی خوابی فقط واسه شش ماه اوله بعد هر وقت میخاد دندون واسش دربیاد بازم یکم بی خوابی میکشی  ولی ...

ای جونم آخرش چی قشنگ گفتی خدا گل پسرتو برات حفظش کنه 😘😘😘😘و همچنین خدا به همه مادرا قوت بده واقعا🥺