2777
2789
عنوان

اخه کی حوصله داره این موقع شب پی پی بچه بشوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1493 بازدید | 86 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه خداروشکر فقط صبح شیر خشک بهش میدم شبا شیر خودمو میخوره 😂

الحمدلله

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
ایشالله چیزیش نیست؟ چطوری شد مشکوکه. علایمش چیه؟ 

از پاشنه پا خون کشیدن گفتن مشکوکه باید بیاری مجدد آزمایش بده 

خیلی حالم بده

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

😂😂😂

باز تو دلت خوشه هنوز نمی‌فهمه کوچیک تره 

دختر من دیشب ساعت دوازده هوس کرده بود امتحان کنه ببینه میشه با دماغ و کله تار بزنه یا نه 

نصفه شب گیتار اسباب بازی رو برداشته با کله اش میزنه 🤕

نور خواهی مستعد نور شو.... 

بذارازپوشک بگیری تازه حوصلت میادسرجاش..نصفه شب خیییس

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚
مبارکه عزیزم 😍 هشت روزه که چیزی نیست کوچیکه مال من بزرگه بزرررررگ 9 ماهشه  😂😂

میدونی چیش بده؟

وقتی میشوری سرحال تر میشن و بیشتر بیدار میمونن😄

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

من تا سه ماهگي بچمو نميدادن بشورم ميگفتن خطرناكه ميندازيش

از سه ماهگي به بعد من شستمش

الان كه يك سالگي رو رد كرده روزي يك بار كثيف ميكنه

دلم برات تنگ شده .. دلم ميخواد دوباره ببينمت..هشت ساله آرزوي هر روز و هر شب مني.. 
مرسی فداتشم منم مادرم هست ولی خودم خیلی دوست دارم کاراشو بکنم  سزارینی هستی؟

😘😘منم خیلی دوست داشتم روزای اول خودم کاراشو کنم ولی نمیتونستم از بس درد شدید داشتم. آره سزارینی بودم البته الان بزرگ شده پسرم چند روز دیگه تولد ۲سالگیشه😁

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

سلام،لطفا بااین حالت دعا کن منم چندسال بعد همین موقع پوشک بچه ای که از عشقم هست رو عوض کنم بلند بگین آاااامین😍😂🌸

وقت مرگم نفسی مهلت دیدار بده🤍وانگهم تا به لحد خرم و دلشاد ببر🤍اگر خواستی زندگینامه شهید محمدرضا حقیقی رو بخون شهیدی که در قبر خندید🤍با دل پاکت برای من هم دعا کن که حاجت روا بشم🤍اللهم عجّل لولیک الفرج🤍