2777
2789
عنوان

اخه کی حوصله داره این موقع شب پی پی بچه بشوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1493 بازدید | 86 پست
😘😘منم خیلی دوست داشتم روزای اول خودم کاراشو کنم ولی نمیتونستم از بس درد شدید داشتم. آره سزارینی بو ...

من طبیعی بودم 

خدا حفظش کنه برات عزیزم

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی چیش بده؟ وقتی میشوری سرحال تر میشن و بیشتر بیدار میمونن😄

پسر من وقتی میشوریمش میخوابه

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.
من طبیعی بودم  خدا حفظش کنه برات عزیزم

قربونت عزیزم. خیلیم خوب طبیعی دیگه بعدش راحتی😃 زنده باشی❣

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

از پاشنه پا خون کشیدن گفتن مشکوکه باید بیاری مجدد آزمایش بده  خیلی حالم بده

بابا بچه منم خمینو گفتن. دم عید بود داشتم میرفتم شهرستان نصف راهو گریه کردم . ب هر کس گفتم گفت اکثرا میگن مشکوکه بعد ک تکرار میکنند میگن چیزی نیست و اوکیه . ولی من فقط گریه میکردم .

بعد ک تکرار کردم گفتن هیچی نیست نرماله .

توام غصه نخور نرماله ب حق امام زمان

بابا بچه منم خمینو گفتن. دم عید بود داشتم میرفتم شهرستان نصف راهو گریه کردم . ب هر کس گفتم گفت اکثرا ...

خدا کنه نرمال باشه 

هزار تا نذر و نیاز کردم خدا بهم بچمو داده

ن عزیزم نترس نرماله . من حالتو میفهمم . فقط نمیدونم چطور ب این راحتی میتونند اشتباه کنند  و دل ...

مرسی عزیزم

دلم آروم گرفت