2777
2789
عنوان

شوهرم خواسته ای عجیب و غریبی از من داره!

| مشاهده متن کامل بحث + 8099 بازدید | 86 پست
یعنی مثلا شوهرت باید بدونه با مادرت چی گفتی یا با خواهرت چی چت کردی ؟

خب مگه هروز میشینی چیزایی با مادرو خواهرت میگی که شوهرت نباید بدونه؟؟بعدشم اگه همچین چیز مهمی با مادرو خواهرت داری بگی چراباید با پیام بگی مثلا وقتی میتونی تلفن کنی یا رودر رو بگی؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولش کن. به نظر من کش ندید ماجرا رو. هردو رمز همو داشته باشید.

من واقعا در خیلی چیزای بی منطقش کوتاه امدم اما این یه قلم حالمو از انسان بودنم بهم میزنه... 

"من با همه درد جهان ساختم اما...                                                                                                                       با درد تو هر ثانیه در حال نبردم❤️‍🩹"

منو شوهرم گوشیهامون مرتب دست همدیگه اس

رمز و اینام نداره گوشی هامون

چرا فکر میکنید گوشی حریم شخصیه 

مگه چه چیز شحصی توشه که زن و شوهر ازش بی خبرن و نباید بفهمن؟؟؟

🪷🌈💖@ninimod.sismooni اکسسوری کودک💖🪷🌈

اثر انگشت نه ولی رمزشو بلده منم همینطور ولی خب ن برااینکه گوشی همو زیرورو کنیم برا ی موقع هایی ک دستمون بنده میخوایم زنگی بزنیم پیامی بدیم یا ی موقع هایی بسته نداریم میخوایم وصل شیم یا...ولی بنظر من حتی تو زندگی مشترکم حریم نیازه یعنی چی ک زنو شوهر باید همه چی همو بدونن شاید دوست من خواهر من ....ی حرفی زدن فقط خواستن من بدونم برای شوهرمم همچنین 

خب ممکنه مشکوک بشه ها همسرت بهت

واقعا منم از این یه قلم میترسم 

"من با همه درد جهان ساختم اما...                                                                                                                       با درد تو هر ثانیه در حال نبردم❤️‍🩹"
خب شما دو تا اینو پزیرفتین اما من دوست ندارم ... من عادت دارم توی یادداشت هام همیشه بنویسم و دوست ند ...

اره درست میگی منم نوت گوشیمو دوست ندارم کسی بخونه میتونی اونو پسورد بذاری ولی گوشیتو ک رمز گذاشتی همسرت روت حساس شده ک گفته حساسترش نکن

💕🧚‍♀️                                               

خواستم نظر ندم ولی دیدم نمیشه،اونایی که میگن چه اشکالی داره،ادم معذب میشه با دوستاش خودش باشه و اونجوری که دلش میخواد بهشون پیام بده و یا به خانوادش

مردام که جنبه ندارن رمزتو داشته باشن و چکت نکنن

رمز من و عشقم یکیه،اون چن بار گوشیمو چک کرده،ولی من گوشیشم دست نمیگیرم،درد من اینه شاید مسئله شخصی داشته باشیم تو گوشیمون 

تو دختری هستی که می‌تونی با ذهنی آسیب دیده رویا ببینی،تو لایق دنیا و تمام گنجینه های آن هستی💕
خب مگه هروز میشینی چیزایی با مادرو خواهرت میگی که شوهرت نباید بدونه؟؟بعدشم اگه همچین چیز مهمی با ماد ...

نه ولی یه هویت فردی دارم 

و اونی هم که باهام حرف میزنه چیزی میگه که مخاطبش منم نه همسرم 

حتما نباید بدگویی از شوهر باشه بلکه میتونه خانوادگی یا حریم شخصی مخاطبم باشه

بیکاز حق با شماست
خوب چه چیز پنهانی داریم که نبینه  اگر یه چت یا حرف خصوصی ای با دوستی ست  بگو اونجا نره

مگه میشه من بگم نره و اونم بگه باشه چشم و واقعا هم نره... خب انسانه و کنجکاو  و ممکنه وسوسه بشه و بره چتمو با خواهرم بخونه یا یادداشت هامو 

نه چون زیاد به سایت وارد نیس  ولی موضوع همه رو بهش گفتم ما هیچی از هم پنهون نمیکنیم اصلا زندگی ...

منظور من پنهان کردن نیست

منظورم یه حریم فردی هست 

حریمی که قایم نیست بلکه فردیه

بیکاز حق با شماست