2777
2789
عنوان

شوهرم خواسته ای عجیب و غریبی از من داره!

| مشاهده متن کامل بحث + 8099 بازدید | 86 پست

شما رمز گوشیه همسرتو نداری؟

ب نظرم هر دو باید پسورد همو داشته باشن چ حریم شخصی تو گوشی داری ک نباید شوهرت بهش نزدیک ش؟

💕🧚‍♀️                                               

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عجیبه 

معلومه که شما حریم نیاز داری 

چت با خانواده و دوستانت مال خودته

بهشون بگو مگه میخوای منو چک کنی 

هر وقت حس کردی به گوشی من نیاز داری بگو خودم برات رمز میزنم

بیکاز حق با شماست
تو رمزشو داری؟

آره ولی خودش نشونم داده و اصلا هم عوض نمیکنه تا من هم اینجوری باشم 

"من با همه درد جهان ساختم اما...                                                                                                                       با درد تو هر ثانیه در حال نبردم❤️‍🩹"

من واقعا دوست ندارم کسی چتمو با دوستام و فامیلام بخونه 

برای هر انسانی حریم خصوصی لازمه حتی بچه هامون

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

بنظرمن عجیب نیست چون اثرانگشت همسرمنم رو گوشیمه.البته اثرانگشت منم رو گوشی اونه

خب شما دو تا اینو پزیرفتین اما من دوست ندارم ... من عادت دارم توی یادداشت هام همیشه بنویسم و دوست ندارم کسی بخونتشون

"من با همه درد جهان ساختم اما...                                                                                                                       با درد تو هر ثانیه در حال نبردم❤️‍🩹"
آره ولی خودش نشونم داده و اصلا هم عوض نمیکنه تا من هم اینجوری باشم 

خب اگر تو رمزشو داری اونم باید داشته باشه

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
عجیبه  معلومه که شما حریم نیاز داری  چت با خانواده و دوستانت مال خودته بهشون بگو مگه می ...

طرفت باید طوری باشه ک حتی اگه پسوردتو داشت سر این جور فضولیا نره.همسرم رمزمو داره ولی اصلا چک نمیکنه اصلا گوشیمو زیاد دست نمیگیره مگه چی بشه

💕🧚‍♀️