2777
2789
عنوان

اصلا دلم از مادر شوهرم صاف نمیشه

1095 بازدید | 53 پست

سلام هرکاری میکنم دلم صاف شه یا کاراشونو فراموش کنم نمیتونم ، خیلی فرق گذاشتن بین منو جاری هام و حتی نوه هاش، و خیلی کارای دیگه که هروقت یادم میاید اتیش میگیرم و الان بحای رسیدم که نمیتونم براش هدیه بخرم یا محبت کنم ،ماهی یبار میرم خونش ،فقط اینو بگم که برای جاریهام سرویس گرفت اما برای من نه و همین طور عروسی و خیلی چیزای دیگه بخدا بحث اینا نیست بحث احترامو اهمیت دادنه ، وخیلی چیزای دیگه

شبیه منی ☹

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه میگم اینجور حرفها رو تو دلتون نگه ندارید

برید بگید به طرف 

من به خانواده همسرم حرفمو میزنم همیشه 

اونام میدونن من زبون دارم بنابراین همش درحال رعایت کردن احوالات من هستن که یه وقت ازم حرف نشنون

جاریم برعکس ساکته با اون هررفتاری دلشون میخواد میکنن

مظلوم و ساکت نباش عزیزم 

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
میرم چیزی به مناسبتی بگیرم براش نمیتونم باز نیزارم سر جاش

خب نگیر 

شوهرت میگه برو بگیر؟

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه
والا ی بار جواب محترمانه دادم هموشون گوشی به دست زنگ زدن به شوهرم

خب زنگ بزنن 

کوتاه نیا

برای منم اوایل زنگ زدن جنگ تو خونه م راه انداختن

منم باز جواب دادم دیدن نه کوتاه نمیام

یکی دوبار وایسی جواب بدی و از اعصابت مایه بذاری تا اخر عمر راحتی

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
من همیشه میگم اینجور حرفها رو تو دلتون نگه ندارید برید بگید به طرف  من به خانواده همسرم ...

افرین درست ترین کار همین هست

منم قبلا تو خودم می ریختم الان تا از کسی ناراحتم دوستانه و بدون دعوا میگم 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر