2777
2789
عنوان

دیشب پسره وسط چهار راهی🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 24 پست
اینارو باید شهرداری رسیدگی کنه .چرا هنوز محله های خاکی باید وجود داشته باشن

کدوم شهرداری

شهرداریدعین خیالش نیست هی امروز فردا میکنن ولی هیچ که هیچچچچ

نه کار بر جدیدم نه قدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرمنده ما ۸ ساله پیگیر شهرداری هستیم ولی عین خیالشون نیست کاری ندارن

حدس میزدم برا همین گفتم خودتون دست به کار بشید ! تأسف داره بجای زیباسازی و رفع مشکل مردم فقط مالیات پرداخت می‌کنیم معلوم نیست خرج کی و کجا میشه 🤦

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

دفعه بعد بگین حتما اگر خواستن حمله کنن بهتون زنگ بزنین سریع ب 110 و شکایت کنین حتما هم جلو درخونتون ...

با دور تا دورمون دوبینه

جلومون خوابگاه علوم پزشکی دور تا دورش دوربین به همه جای کوچه دسترسی داره

همسایمون دوربین داره

نه بابا جرعت  حمله ندارن فقط میتونن فوش و کفر بگن

نه کار بر جدیدم نه قدیم

حدس میزدم برا همین گفتم خودتون دست به کار بشید ! تأسف داره بجای زیباسازی و رفع مشکل مردم فقط مالیات ...

خودمونم پولمون نمیرسه

ما ی ذره خواستیم جلو تر از دم در خونه رو صاف کنیم ۴۷۰ میلیون پول از بابام گرفتن بخاطر این کار

اجازه هیچ کاری رو نمیدن

دیگه اینام از سر بی اعصابی رفتن مانع هارو زدن

نه کار بر جدیدم نه قدیم

با دور تا دورمون دوبینهجلومون خوابگاه علوم پزشکی دور تا دورش دوربین به همه جای کوچه دسترسی دارههمسای ...

پس بیخیال باشین ما مسئول بیشعوری دیگران نیستیم 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
به قرآن ۸ ساله خاک میخوریمبخاطر همین خاک که هی میزه داخل هوا حساسیت گرفتم

نمیشه به شهرداری بگین آسفالت کنه؟

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐تویی که سسشعر میگی بعد تاپیکتو قفل میکنی ، چیزی بهت نمیگم خودت ازم ناراحت شو .حق با شایع بود گاهی وقتا تبدیل به نفرت میشه بهترین حس‌ :):