2777
2789

تاپیک قبلم گفتم مادرشوهرم با پول شوهرم زحمت کشیدن واسم شب یلدایی طلا خرید به زور 😁😀 تمام راه برگشت هم از سخنانی همچون تو مثل دخترمی ، خوشحال میشم بهت کادو بدم😁تو با دخترام فرق نداری ..زدن واسم ..منم تمام راه این شکلی بودم😏

بی زحمت هم‌نگید رسم نیست و لطفه و ظبفه نیست 

همرو تو تاپیک قبل توضیح دادم مشکل کجاست و چرا ناراحتم شدم تازه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خکبه براتو باپول شوهرت خریدن برامن شوهرمم داشت ولی نخرید😑🤣

الانم نمیخره😎

آلبالو قرمز سابق،امروز صبح کاربریمو تعلیق کردن😁الان بعدظهر درخدمتتونم بایه کاربری دیگه،روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گزشت💔😔

😂😂حالا مال تو خوبه مال من شب حنا بندون وسط رقص منو شوهرم یهو یکی اومد کیف پول همسرمو گرفت برد داد مادرش برامون شاباش بده🤣🤣

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

والا منم عقد بودم النگو که شوهرم خریده بود 4 تا مادرشوهرم یکیشو آورد شب یلدا برام 😑

به جایِ انگلیسی و آلمانی و فرانسه، برید زَبونِ آدمِ زَبون نَفَهم را یاد بِگیرید دُرسته سَخت تره ولی این روزا کاربُردی تَره✌  

والا من تاپیک قبلتو خوندم. بنظرم مشکلی نداشت. خب وقتی پسر بی عرضه باشه پول نداشته باشه پدر مادرش خرج همه چیشو میدن مثل عروسی گرفتن و طلا گرفتن و..... وقتی دوماد پول داره لازم نیست خانوادش خرجشو بدن. اصلا رسم همینه که داماد برای یلدا خرید کنه دیگه. منم شوهرم همه چیو خرید. حتی خرید بله برونم خودش پولشو داد ولی تو فامیل داریم که داماد وضعش خوب نیست همه رو باباش داده.