2777
2789
عنوان

بروبچ من تازه عضو شدم🤚

| مشاهده متن کامل بحث + 7320 بازدید | 1167 پست
خوشگلای من،‌ من برم با اجازتون، دخملم لطف‌ کرده 💩🫤😁 ... شب‌ همگی‌ خوش😍😍

وااای🤣🤣🤣🤣

شب بخیر💖

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افرین افرین

فقط میپسنده  فک کنم باز تمش قلب گرفته   ملووک ی روزم مری رو برام رویت کن   بخدا من امن امنم  اونقدر امن که شدم کلید دار کوجه همسایه هام هر جا میرن  کلیدشونو میدن بمن  🤣🤣

✌ 👍😂میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

در نداره کبچه ها با لگد وارد شدن درش ب فنا رفت

محکم نزن  درو.. .نصف شبه..... 

ما رو. از رو. میبره. 

این درو. وا کن سلیمون... درو وا کن سلیمون.

چاییو.بریز تو عیونن ـ..عیونمون در نداره...😂😂

چی میگم.یکی بگه😂

@tanhaye1402‍  اگه فهمیدی بوگو عچقم😂😂. 

......  پاییز  دلهاست  ❤️‍🔥... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... ❤️‍🔥🍷🍂🍂🍁🍂🍂🍂

وااای🤣🤣🤣🤣شب بخیر💖

بگو خدااا قوت خدا بهت صبر بده

تو روح اونی ک بچه‌ خواست 🤣🤣

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خوشگلای من،‌ من برم با اجازتون، دخملم لطف‌ کرده 💩🫤😁 ... شب‌ همگی‌ خوش😍😍

عه راستی  عنشوری  خوش میگذره؟   هعی مردم  پولشویی میکنن ما عنشویی😂🤣

✌ 👍😂میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

ما پارسال آبان بود اومده بودیم مشهد... مامانم اینا یه نوع دمنوش گرفته بودن بسته هاش بزرگ بود نفری چ ...

وااای😂

یعنی اسمشو نمیدونستید و خوردین؟

شاید شادکننده میبود🤦‍♀️

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌

عه راستی عنشوری خوش میگذره؟ هعی مردم پولشویی میکنن ما عنشویی😂🤣

جاااای شما خاااالی 🤣🤣عااالی میگذره🥰😁

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
فقط میپسنده فک کنم باز تمش قلب گرفته ملووک ی روزم مری رو برام رویت کن بخدا من امن امنم اونقدر ...

خهخخ ن مری مگ الکیه اون هفتصدددددد خان رستم باید رد کنی تا ببینیش این چری تازه دوهفته میشه مری رو دیده رویا ک فکنم ندیده مری رو

عشقممممم فقط امین ❤️ https://daigo.ir/secret/51817185209

😂😂💔 تبریک بابت اکانت جدیدت ، چرچیلم های قبلی تعلیق شدن باز؟

ها والا

مه آدم آرومیم

بازی میکنن با روحیه ام💔

عوضی من ن امین....من بدبخت ک از کولر شما یخ ترم

والا  بتو باشه همه جنسینگارو میدی اقاتون بقوله میگی بخور نوش جونت عشخم  بزا فعال شی😅🤣🤣

هعععی یادته خدایی ی پشم رو ک ب دنیا نمیداد ببین چقدر من باارزشم قدر نمسدونید🤕

اره برا پشمات سر دست میشکست تو قدر شناس نبودی خخخ وای عکسش اومد تو ذهنم لعنتیی کبری یازده خخخخ

عشقممممم فقط امین ❤️ https://daigo.ir/secret/51817185209

محکم نزن درو.. .نصف شبه..... ما رو. از رو. میبره. این درو. وا کن سلیمون... درو وا کن سلیمون.چاییو.ب ...

گفتی چایی بریز تو کیونمون اخه مگه میشه😳🤣🤣