2777
2789
عنوان

انگشتر هدیه مادرشوهرم به مناسب یلدا😶

| مشاهده متن کامل بحث + 3636 بازدید | 74 پست
بیخیال بابا، منم سرویس عقدم رو شوهرم خرید سر مراسم مامانش بهم داد 😂

واااااای دقیقا سرویس منم همینکارو کردن😂😂😂

آلبالو قرمز سابق،امروز صبح کاربریمو تعلیق کردن😁الان بعدظهر درخدمتتونم بایه کاربری دیگه،روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گزشت💔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من تاپیک قبلتو خوندم. بنظرم مشکلی نداشت. خب وقتی پسر بی عرضه باشه پول نداشته باشه پدر مادرش خرج ...

پس کامل نخوندی 

بحث من پول دادن همسرم نیست 

بحث من اینه به نام خودش تموم میکنه که ما جبرام هم کنیم .یعنی عملا دوبار از جیب شوهرمن میره 

گرچه واسم مهم نیست دیگه

واااااای دقیقا سرویس منم همینکارو کردن😂😂😂

تو هدیه رو بگیر بره، من تمام هزینه ها از روز خواستگاری تا الان رو شوهرم داده، خانوادش ی کوچولو شاید کمک کرده باشن، حالا ازدواج ما خیلی ساده بود هااا

میفهمم چی میگی واقعا منم بعضی وقتا با خودم فک میکنم هیچ کاری برام نکردن خانوادش و منو مفت بدست اوردن و ... ولی خب وقتی شرایط زندگیشون رو نگاه میکنم میگم بیخیال واقعا اونا وظیفه ای ندارن و نباید توقع زیاد داشت

فاقد اعصااااابم 🦍 متاهل 🐔
بعدا شوهرت میگه چون واست طلا خریدن ماهم باید عیدی و تولد طلا ببریم حتما ؟

برا تولد و عیدی مادرشوهر و خواهرشوهر؟؟ نه بابا انقد قسط مسط داریم نمیگه 😂

تو هدیه رو بگیر بره، من تمام هزینه ها از روز خواستگاری تا الان رو شوهرم داده، خانوادش ی کوچولو شاید ...

والا دقیقا منم مفت گیرشون اومدم،هیچکاردرست وحسابی برام نکردن،حتی شوهرمم پشت اونا بود وهستهیچوقت نمیبخشمشون نه شوهرمو نه خانوادشو،بهترین روزامو برام تلخ ترین کردن،حتی عکس عروسیام که توتالارگرفتیم براش البوم نخریدیم،اتلیه نرفتیم،یه ارایشگاه خیییییلی بد بردنم که شبیه جنم کرده بود🤣حتی فیلم عروسیامم نگانمیکنم عمراااا

آلبالو قرمز سابق،امروز صبح کاربریمو تعلیق کردن😁الان بعدظهر درخدمتتونم بایه کاربری دیگه،روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گزشت💔😔
خوب دیگه مشکل همینه  ما باید تمام مراسمات کادوهای گرون ببریم که جیزان کنیم

از این رسم بدم میاد خدایی، من حتی سر هدیه های عقد نگاه نکردم ببینم کی چقد داده درحالی ک مادرشوهرم گف نگا کن دفع بعد براشون جبران کنیم 😐