2777
2789
عنوان

خانما کسی دکتر صاحب نسق میشناسه؟

1814 بازدید | 8 پست
من از اول بارداریم تا الان که 3ماهمه پیشش میرفتم اما سونوی nt بهم نداد (گفت لازم نداری)قرص هم بهم اسپیرین داده که کلی عوارض داره و برای کسایی که سقط داشتن خوبه...من خداروشکر بارداری طبیعی بودم و سقطم نداشتم...تا حالا هم معاینه نداشتم که ببینه عفونت دارم یا نه!!!!.ازش خیلی تعریف می کنند اما با چیزایی که اینجا می خونم تجویزاش تضاد داره...الانم کلی نگرانم.نمیدونم چیکار کنم...لطفا اگه کسی می شناسدش راهنماییم کنه...یک عالمه ممنون
حریر عزیز بارداریتو تبرک میگم و امیدوارم به سلامتی این دوره رو طی کنی و به سلامت نی نیت بیاد تو بغلت.
ایشون دکتر من بودن البته منم طبیعی باردار شدم ظرف یک سال و لاپراسکپی کیست تخمدان پیش خانم دکتر امیری من از ایشون خیلی راضی بودم و بهشون اعتماد کامل داشتم به نظر من اگر قبولشون داری و بهشون اعتماد کن .برای منم روشاشون با روشهای دکترهای دیگه خیلی فرق داشت همه هم بهم میگفتن دکترتو عوض کن ولی من خوشحالم که این کارو نکردم .به نظر من دکتر خیلی مهمه، و مهمتر اینکه قبولش داشته باشی. اگر سنتون کمتر از 30 ساله خیلی از دکترها nt نمیدن .
البته من 29 سالم بود و دو قلو داشتم (الان نی نیهام 6 ماهه هستن)و nt رو انجام دادم .
من دوباره به این تاپیک سر میزنم اگه بتونم کمکت کنم خوشحال میشم.
راستی دکتر صاحب نسق معروفه به اینکه تو دوره بارداری خیلی به مادر اهمیت میده و خیلی بهش مکمل دارویی میذه حتی خیلی از مریضاشون دوره بارداری میان اونجا و برای عمل میرن یه بیمارستان دولتی. الانم به من خیلی مکمل داروئی داده چون میگه بچه به اینا احتیاج داره و اگر نخوری از بدن ماذر میکشه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی عشقم....خیالم راحت کردی.من 31 سالمه فکر کنم باید غربالگری 3ماهه اول انجام بدم اما گفت نیازی نیست پایان 4 ماهگی بهم سونو میده..............به نظرت اگه خودم بدون نسخه غربالگری و nt انجام بدم اشکال نداره؟؟؟؟ناراحت نمیشه که بدون تجویزش اینکارو کردم؟؟؟؟> راستی 1 سوال دیگه گلم؟جای بخیه عملش چجوری بود؟اخه دوستم پیشش زایمان کرده میگه کج بریده...........البته برای شما 2قلو احتمالآ جاش بزرگتره نه؟
بازم ممنون دوست مهربونم که جوابمو دادی.نینیهای نازت ببوس
راستی من اسپیرینی که بهم داد بعد از 1ماه که خوردم قطع کردم....به نظرت کار بدی کردم(اخه از بس عوارضش تو نت خوندم ترسیدم)خودش گفته بود 2ماه باید بخورم........
1 سوال دیگه:کندور بهم گفت بین ماه 4 و 5 بخورم.....یعنی الان که 12 هفته تموم شده باید شروع کنم؟شما خوردید؟بازم ممنونم عزیزم
مرسی عزیزم. خوشحال میشم بتونم کمکت کنم.
به نظرم اگر قبولش داری سر خود کاری نکن البته کلاً آدم خوش اخلاقیه .به نظرم ازش توضیح بخواه .من با اینکه دو قلو بود و میگن برای دو قلوها سونو زیاد میدن خیلی معمولی برام سونو نوشت . من اواخر یک خورده قند ناشتام رفته بود بالا ولی اصلاً نگرانم نکرد یا برای وزنم زیاد نترسوند .بیشتر ماماش بهم تذکر می داد.خودش میگفت نمی خوام ازم خاطره بد داشته باشی.
فکر کنم یک خورده بزرگتره همه آدمهای اطرافم از زایمانشون زیاد گذشته به این خاطر امکان مقایسه ندارم. من چون شکمم بزرگ بود یک طرف بخیه حالت چسبدگی پیدا کرد ولی من فرصت اینکه کارایی که گفت انجام بدم نداشتم(چون دو تا نی نی بود) و الان هنوز قرمزه ولی کج نیست(به این چیزا فکر نکن سلامت خودت و نی نی از همه مهمتره)
- من کندر خوردم از ماه 2 تا اواخر4 ولی ازش نپرسیده بودم ولی تازه یک مقاله خوندم(نی نی +) که کندر سه ماه دوم باید خورده بشه و نباید بیشتر از سه ماه خورد چون باعث بیش فعالی میشه.
- هر ماه 4 هفته و دو روزه یعنی شما الان اگر 12 هفته ات پر شده باشه 6 روز دیگه سه ماهت تموم میشه.فقط استراحت کن و آرامش داشته باش.برات بهترینها رو آرزو میکنم من بازم اینجا سر میزنم.